Catalunya Diari

Cicle de cinema ambiental a la fresca aquest estiu al Museu del Clima i la Ciència de Lleida

Els dies 6 i 20 de juliol i els dies 3 i 17 d’agost, a les 22h, projeccions gratuïtes de documentals

Cartell del cinema a la fresca
Cartell del cinema a la fresca | LleidaDiari.cat

El Museu del Clima i la Ciència de Lleida, ubicat al Turó de Gardeny, ofereix a tota la ciutadania un cicle de cinema ambiental a la fresca durant els mesos d'estiu. La primera sessió s'inicia aquest divendres dia 6 de juliol, a les 22 hores, amb la projecció de «Greed, a fatal desire», de Jörg Seibold, un documental sobre la cobdícia humana que aborda el tema de les necessitats humanes.

La següent projecció serà el dia 20 de juliol amb la projecció de «El hombre de agua dulce», de Álvaro Ron, un llargmetratge sobre com s'enfronta a una sequera terrible una família d'un poble al mig del desert de Califòrnia. Es tracta d'un llargmetratge sobre la preocupació creixent per la gestió de residus generats en les activitats humanes.

El dia 3 d'agost tindrà lloc una projecció audiovisual adreçada a tota la família, que consistirà en una selecció de curtmetratges infantils i contes africans per llençar un missatge sobre la conservació de la natura. Les projeccions finalitzaran el 17 d'agost amb l'emissió d'«Unchained», un documental que mostra el treball de Carol Buckleyu i el seu equip per millorar el benestar dels elefants captius al Nepal des de la cooperació i entesa entre les persones i els animals.

  

  

Les activitats són gratuïtes i no és necessària inscripció prèvia. El Cicle de Cinema Ambiental té la col·laboració de la Mostra FICMA del 24 Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient i compta amb el patrocini de l'empresa Cocacola. Cal recordar que, a més a més del cicle de cinema ambiental a la fresca, el Museu del Clima i el Medi Ambient bull d'activitat durant tots els mesos d'estiu oferint tallers, xerrades sobre mobilitat elèctric i energia solar, gimcanes en família sobre el canvi climàtic i activitats d'astronomia i d'observació de cràters lunars.


Comentaris

envia el comentari