Catalunya Diari

El cicle Música a les Terres de Lleida visita diverses localitats de la demarcació

Els espectacles aniran a càrrec de l’Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo, de Veus.Kat i d’Alfons Pérez i Oksana Shymanska, de L’Intèrpret Produccions, que actuaran per partida doble
Imatge de Christmas.cat
Imatge de Christmas.cat | LleidaDiari.cat

El cicle Música a les Terres de Lleida 2018-19 que organitza l’Institut d’Estudis Ilerdencs oferirà aquest cap de setmana tres noves cites dins un calendari que s’allargarà fins al 19 de gener de l’ant entrant. Concretament, el dissabte 22 el cicle viatja a la Sala Polivalent de La Sentiu de Sió (18.00 hores) amb ‘El violí i el piano recorden la seva joventut’, a càrrec d’Alfons Pérez (violí  i Oksana Shymanska (piano), de L’Intèrpret Produccions; a la Sala de l’Ajuntament de Benavent de Segrià (19.30 hores) amb ‘Christimas.cat’, a càrrec de l’Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo; i a la Sala de l’Ajuntament de Torre-Serona (21.00 hores) amb ‘Truca el Nadal’, a càrrec de Veus.Kat. Diumenge 23 serà el torn, novament, per a ‘El violí i el piano recorden la seva joventut’, que es podrà veure a l’església de Castelldans (18.00 hores).

 

El cicle va començar el dissabte passat a Cabanabona amb ‘Clàssics, o no...’, a càrrec del Grup de Cambra de l’Orfeó Lleidatà, i a Bellpuig amb ‘Christmas. Cat’, a càrrec de l’Orfeó Lleidatà. Aquests mateixos dos espectacles es van poder veure, respectivament, diumenge 16 a Els Torms i Aitona. Posteriorment, el cicle té previst visitar Artesa de Lleida, Verdú, Isona i Conca Dellà, Tarroja de Segarra, Peramola i Baixa Riera Salada (Basella). Música a les Terres de Lleida proposa audicions de música, en totes les seves vessants, amb l’objectiu de difondre la música per tot el territori i fer-ho en indrets considerats de gran valor patrimonial. En aquest sentit, l’interès de l’IEI és acostar la música, de forma transversal i en totes les seves variants, a totes les comarques de Lleida.

 

Així doncs, si aquest cap de setmana vols donar-li la benvinguda a les festes de Nadal com es mereixen no dubtis en gaudir d'aquest nou torn del Cicle de Música de les Terres de Lleida. De ben segur que passaràs una bona estona, t'impregnaràs de cultura i gaudiràs del cap de setmana com cal. 

Imatge de Veus.kat
Imatge de Veus.kat | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari