Catalunya Diari

El cicle 'San Miguel on Air' porta a Lleida grup musical barceloní Aloha Bennets

En el marc del cicle musical San Miguel On Air, l’Espai Cerveser San Miguel, ubicat al centre de producció

L'Espai Cerveser del centre de producció de San Miguel a Lleida acollirà aquest dijous 12 de desembre a les 20.00 hores el concert d'Aloha Bennets, una banda catalana de la comarca del Baix Llobregat, un dels grups més interessants de l'escena garage punk actual, que destaca pel seu directe contagiós amb un repertori de cançons altament ballables.

L'actuació s'emmarca en el cicle 'San Miguel On Air', amb el qual la marca cervesera presenta la seva nova proposta musical itinerant. Amb la iniciativa, San Miguel, fidel al seu esperit inquiet, vol contribuir a la programació musical de la ciutat de Lleida.

L'esdeveniment tindrà lloc a l'Espai Cerveser San Miguel'

L'esdeveniment tindrà lloc a l'Espai Cerveser San Miguel', un espai d'oci ubicat dins del centre de producció de Lleida, que pretén ser un punt de trobada de la vida social lleidatana i erigir-se en un focus generador d'oferta gastronòmica i cultural.

Les persones que vulguin assistir al concert han de participar en el sorteig per aconseguir una invitació doble. Han d'introduir el 'pincode' que trobaran al collarí de l'ampolla de Magna de San Miguel i entrar a la web sanmiguel.es/promociones/onairlleida. Al moment, sabran si han resultat premiats.

Aloha Bennets, en directe

La banda catalana Aloha Bennets va presentar al febrer el seu nou EP 'Guateque Sangrante', el tercer després de 'Varadero' i 'Mahalo' el 2016 i la continuació natural del seu disc de debut 'La Jungla', publicat el 2017. Aquest dijous l'interpretaran a les 20 hores a l'Espai Cerveser del Centre de Producció de San Miguel a Lleida.

El grup Aloha Bennets, en concert dijous vinent al Centre Cerveser de San Miguel.
El grup Aloha Bennets, en concert dijous vinent al Centre Cerveser de San Miguel. | Carlota Figueras

, una cançó en què reclamen "venjança contra tot aquell que ho mereixi realment". El 'single' és una de les dues cançons inèdites que inclou l'EP, al costat de 'No acabarà' i la ja coneguda 'Qué es eso?', una de les més corejades en seus directes. Tocs surfers i lletres fresques i iròniques.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari