Catalunya Diari

Cinc propostes teatrals de companyies locals aquest cap de setmana

Cinc propostes teatrals de companyies locals aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: ImpreVISIBLES

 

Les propostes teatrals i musicals de companyies lleidatanes continuen aquest cap de setmana al Teatre Municipal de l’Escorxador i al Teatre Municipal Julieta Agustí, en el marc de la 23a Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa 'Fono'.

Divendres 21 de novembre en horari de 19.00 i 21.00 hores tindrà lloc 'Allà on neixen els trens', una obra basada en un text d’Ariadna Pastor, un espectacle de noves dramatúrgies i de petit format. El muntatge compta amb música de Lídia Pujol, fotografia de Jaume Aragay i la producció de Ximi Comix.
 
El mateix divendres, a les 21.00 hores, el Grup de Dansa Contemporània de la UdL, tornen un any més cop amb l’espectacle 'Tinc un somni'. L’obra es basa en coreografies de Núria Selvas i Óscar Campo amb muntatge amb audiovisuals d’Oriol Rosell, i pretén donar suport als somnis col·lectius i a les il·lusions compartides per molta gent.
 
Dissabte 22 de novembre, a les 19.00 i a les 21.00 hores, els espectadors podran gaudir de l’obra 'Amb ulls de dona', del grup ImpreVISIBLES, una història transversal teixida amb textos de Salvador Espriu. L’espectacle, dirigit per Jaume Belló, puja a l’escenari a 20 intèrprets que donaran una visió de la vida a través de les dones.
 
Diumenge 23 de novembre, al Teatre Municipal Julieta Agustí, a les 18.00 i a les 20.00 hores, tindrà lloc la comèdia 'Via Crucis', del grup Faranduleros a 2 Velas. L’obra, basada en textos d’Antonio Onetti, és una història de tres noies després d’una nit de fira.
 
Finalment, també diumenge, a les 19.00 hores, la veterana companyia lleidatana AEM-Belles Arts Teatre presenten un espectacle multidisciplinari basat en textos del dramaturg Bertolt Brecht, que pretén ser una aproximació a la seva obra en totes les seves vessants, sota la direcció de Jandro Olmo, a qui ja hem vist en altres espectacles de la 23a Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa.


Comentaris

envia el comentari