Catalunya Diari

Circ Picat governa i omple de màgia els carrers d'Alpicat

Es poden veure una vintena d’espectacles amb una excel·lent resposta de públic

Imatge d'una actuació
Imatge d'una actuació | LleidaDiari.cat

El món del circ governa un any més els carrers i places d'Alpicat. Ho fa des del divendres al vespre i seguirà així fins diumenge a la nit, gràcies a Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu, que enguany arriba a la seva cinquena edició i ho fa amb una excel·lent resposta de públic en els deu escenaris repartits per tot el poble.

Per primer cop en aquests cinc anys d'història, Circ Picat ofereix tres dies d'espectacles. Divendres va aixecar el teló amb dues actuacions més experimentals que van anar a càrrec de l'Escola de Dansa d'Alpicat i de l'Escola de Circ INEF, però immediatament van prendre el relleu les companyies professionals. Concretament, en la primera jornada es van poder veure els espectacles que van oferir Moventmentiks, amb «Jaque mate», i Jam, amb «Hats», a més d'un concert de Thinki'n Wild.

L'activitat ha seguit aquest dissabte al matí amb Marcel Gros (amb «Minuts») i amb l'anomenat Vermut Cirqué a càrrec de diferents Dj's. A la tarda ha arribat l'hora de les actuacions del gruix de les companyies, com ara El pájaro carpintero («Sonarium»), L'home dibuixat («Screen Man»), Máximo óptimo («Mínimo pésimo»), Xip Xap Teatre («Trasto Karts»), Shakti Olaizola («Baldin bada»), Ytuquepintas («Somnis de sorra»), La Tal («Indredible Box») i un concert itinerant de Sonsonite, per acabar la jornada amb la música de Ponent Roots.

  

  

La programació de diumenge inclou, al matí, novament El pájaro carpintero –que també repetirà a la tarda– i Sac Espectacles («Danscirkant»), a més del Vermut Cirqué, i a la tarda, Nueveuno («Sinergia 3.0»), Centre de Titelles («Hathy»), Atirofijo («A s'ombra»), els tallers de Xanques del Harri i la companyia francesa Tout par terre, que posarà la cloenda amb l'espectacle «Welcome».

Máximo Optimo al Circ Picat
Máximo Optimo al Circ Picat | LleidaDiari.cat

 

Tots aquests espectacles es podran veure en deu espais escènics, la majoria nous (Escenari Gran, l'espai gastronòmic La Taverna, el Molí, Graó, Fira d'artesania, plaça Maria Rúbies, Pista i l'anomenat Petits, per a menors de cinc anys) i algun d'ells itinerant, i que se sumen a l'escenari clàssic de La Unió. La compra d'entrades es pot fer al punt d'informació del festival (ubicat a la Fira d'artesania) i a la Sala La Unió. Podeu trobar tota la informació i la programació de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu a: https://www.circpicat.cat.

Més imatges del Circ Picat
Més imatges del Circ Picat | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari