Catalunya Diari

Cirque du Soleil torna a PortAventura World amb el seu espectacle 'Varekai'

L'emblemàtica carpa de la companyia de circ canadenca obrirà les portes per a romandre durant juliol i agost a les instal·lacions de PortAventura World

Imatge de l'espectacle 'Varekai' | PortAventura

El 6 de juliol l'emblemàtica carpa de la companyia de circ canadenca obrirà les portes per a romandre durant juliol i agost a les instal·lacions de PortAventura World. Durant aquest període de temps es realitzaran dues passades al dia a les 18.00 i 21.30 hores, que convertiran a PortAventura World en l'únic resort europeu en oferir un espectacle de Cirque du Soleil. 'Varekai' explica la història d'un jove solitari que cau del cel i aterra a les ombres d'un bosc màgic, un món calidoscòpic ple de criatures fantàstiques, on emprèn una aventura extraordinària. 'Varekai', el significat és «en qualsevol lloc», ret homenatge a l'esperit nòmada, a l'ànima ia l'art de la tradició del circ així com a la infinita passió dels que busquen el camí que porta a aquest lloc especial.

  

A 'Varekai', l'impossible es fa possible gràcies a impressionants demostracions d'habilitat acompanyades de música innovadora i alegres coreografies ambientades en escenaris sobrenaturals. Un elenc internacional compost per més 50 artistes i músics és l'ànima de l'espectacle. L'exitosa col·laboració entre les dues companyies es va iniciar amb 'Kooza' el 2014 i va continuar amb 'Amaluna' el 2015. L'acord preveu establir una base durant els mesos d'estiu a PortAventura World fins a 2020. Amb la instal·lació de l'emblemàtica carpa a PortAventura, es reafirma la seva estratègia de crear any rere any nous referents de nivell internacional que posicionin el resort com la millor destinació de vacances d'oci família. Amb aquest espectacle, PortAventura espera rebre a més de 110.000 espectadors. Les entrades es poden adquirir al web de PortAventura World.


Comentaris

envia el comentari