Catalunya Diari

‘Els Cistells de la Caputxeta’, a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

En el marc de la programació de tardor de LaTemporada i dins del cicle de concerts familiars, aquest dissabte, 24 de novembre, a les 18.30 hores
Imatge dels protagonistes
Imatge dels protagonistes | LleidaDiari.cat

En el marc de la programació de tardor de LaTemporada, l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acull aquest dissabte, 24 de novembre, a les 18.30 hores l'obra 'Els Cistells de la Captuxeta'. Amb aquest concert continua el cicle de concerts familiars de l'Auditori Enric Granados de Lleida que organitza l'Orfeó Lleidatà i la Paeria amb la col·laboració de la Fundació Ibercaja. 'Els cistells de la Caputxeta' és un concert familiar per cantar, descobrir la poesia de Miquel Martí i Pol i conèixer molts instruments a partir del conte de 'La Caputxeta Vermella'.

  

  

Segons han informat des de la Paeria, el concert té una durada aproximada de 55 minuts i es recomana a partir dels tres anys. El preu de les entrades és de vuit euros, tot i que es pot aconseguir una de preu reduit per sis euros.

 

L'actuació de Dàmaris Gelabert a Lleida

En relació al teatre infantil, cal recordar que el passat mes d'octubre, concretament el dia 27, la popular Dàmaris Gelabert va actuar al teatre de la Llotja de Lleida. L'espectacle, pensat per gaudir la música en família, va servir per presentar a Lleida, «Naturalment», el seu disc més familiar, en el qual ha comptat amb la col·laboració de músics reconeguts, com David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres, i els arranjaments d'Àlex Martínez. «Naturalment» és un cant optimista a la vida natural. Són cançons que enalteixen la natura i els moments i regals que aquesta ens ofereix. Al disc, es barregen la música mediterrània, el country, el rock, la rumba i la bossa nova. 

 

Els quinze temes de «Naturalment» conviden a transmetre i reafirmar valors universals com escoltar la gent gran, el menjar sa, l'amor als animals, la lectura, l'amistat... L'àlbum també conté «Comença l'estiu», «Fruites i verdures» i «Sóc ric», cançons que Gelabert ja havia presentat anteriorment. Dàmaris Gelabert és una pedagoga, musicoterapeuta i autora i intèrpret de cançons infantils. Moltes d'elles s'utilitzen com a eina d'aprenentatge a les escoles catalanes. Així, el seu canal de Youtube acumula més de 70 milions de visites i 62.000 seguidors.Comentaris

envia el comentari