Catalunya Diari

'Clic', una perfomance teatral, al Centre d'Art La Panera

'Clic', una perfomance teatral, al Centre d'Art La Panera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Centre d’Art La Panera acollirà aquest diumenge, a les 12.00 hores, ‘Clic’, una performance teatral, dirigida per Jaume Belló. Una representació que està organitzada per l’Aula Municipal de Teatre, amb el suport de la Paeria i la col·laboració de la Panera. 

‘Clic’ (Laboratori d’investigació, Teoria dels Cossos Mutants 3) sorgeix en el marc de la formació impartida per Jaume Belló a l’Aula de Teatre de Lleida, des de l’octubre del 2015 al juny de 2016, un curs que vol esdevenir un laboratori d’anàlisi i recerca teatral a través de la investigació, a partir de les tècniques de transformisme interpretatiu, què desenvolupen els actors i les actrius quan es posen davant del públic.
 
Durant el curs, s’han treballat diferents recursos interpretatius, que s’apliquen al treball individual o col·lectiu, per potenciar la interpretació i la creativitat, basant-se en el cos, i sempre a través del treball en grup.
 
‘Clic’ l’interpreten Anna Cirera, David Gil, Eduard Tomàs, Eugeni Badia, Gonzalo Chiappe, Josep Charco, Jojo Moya, Laia Santacreu i Pepa García. Ares Piqué posarà la veu en off, la posada en escena és sota la direcció de Jaume Belló i com a assistent, Ramon Mesull. 


Comentaris

envia el comentari