Catalunya Diari

Coetus presenta el seu tercer treball discogràfic a l’Auditori de Lleida

Celebra més de 10 anys de trajectòria amb “De banda a banda”, juntament amb Carles Dénia.

Imatge de Coetus
Imatge de Coetus | Abel Echevarría

Coetus, la banda de percussió ibèrica, celebra més de 10 anys de trajectòria amb la presentació del seu tercer treball discogràfic, 'De banda a banda', juntament amb Carles Dénia. L'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acollirà aquest concert el pròxim 28 de novembre, a les 21.00 hores.

L'orquestra de percussió evoluciona des de la recuperació del patrimoni musical de la península Ibèrica cap a noves sonoritats i fronteres musicals. Coetus reinterpreta, a través de l'habitual posada en escena festiva i de gran format, amb 18 músics sobre l'escenari dirigits per Aleix Tobias, aquesta herència musical anònima que fa viure el públic de cara al passat, d'esquenes al futur i amb els peus al present.

 

El Quartet Teixidor, aquest dijous amb Tradició vs Modernitat

Aquest dijous, 21 de novembre, a les 20.30 hores, l'Auditori serà l'escenari en què el Quartet Teixidor oferirà el concert 'Tradició vs Modernitat', amb la col·laboració d'Analec. Joseph Haydn i Franz Schubert van tenir en el quartet de corda una de les seves formes d'expressió preferides. Són dos dels més destacats representants de la gran tradició vienesa, arrelada tan fortament que va tenir vigència durant tot el segle XIX.

Els seus fonaments, però, es van veure amenaçats pels nous aires de modernitat que a principis del segle XX irrompien en el panorama musical, amb Igor Stravinski com un dels màxims representants. En aquest concert podrem escoltar com aquest trencament va ser abrupte i va obrir la porta a les avantguardes del segle XX.

Ja es poden comprar les entrades

Les entrades per ambdós concerts es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

En el cas del concert de Coetus serviran les mateixes entrades per a les persones que ja l'havien adquirit i en cas de no poder assistir-hi en aquesta nova data es farà la devolució:

  

  

Entrades comprades a la taquilla de l'Auditori

  

  

Entrades comprades per Internet

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari