Catalunya Diari

Comença el cicle de concerts familiars a l'Auditori Municipal Enric Granados

Comença el cicle de concerts familiars a l'Auditori Municipal Enric Granados| Redacció - Fotografia: Aula municipal de Teatre

 

Lleida dóna aquest dissabte el tret de sortida al cicle de concerts familiars, una iniciativa adreçada a les famílies de la ciutat que té l’objectiu d’atansar la cultura al públic familiar, organitzada per l’Auditori Municipal Enric Granados i l’Orfeó Lleidatà, amb la col·laboració de l’Obra Social d’Ibercaja.

El programa de concerts començarà aquest dissabte, a partir de les 19.00 hores, amb l’espectacle 'Hop! Peripècia!', una producció de l’Aula Municipal de Teatre que compta amb la participació de la soprano Marta Bonet, el tenor Francesc Jové, el baríton Carles València i la pianista Purificació Terrado, sota la direcció escènica a càrrec d’Antonio Gómez, que també fa d’actor. L’obra pretén atansar als nens i nenes, i també a les seves famílies, la bellesa de l’òpera i donar a conèixer les àries més representades i cantades arreu del món. 'Hop! Peripècia!' forma part, també, del Cicle d’Audicions Escolars que es va iniciar dilluns.
 
El Cicle de Concerts Familiars continuarà amb el concert 'Arítmia de Rumba', organitzat per l’Orfeó Lleidatà, que tindrà lloc el proper 7 de febrer. El seguirà l’espectacle 'El Director Desconcertat', també organitzat per l’Orfeó Lleidatà, el proper 28 de febrer. El cicle clourà amb la representació de 'El Carnaval dels Animals', a càrrec de la formació resident de l’Auditori LleidArt Ensemble, el proper 15 de març.
 
Les entrades del l’espectacle 'Hop! Peripècia!' ja es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori i també a través del web de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida


Comentaris

envia el comentari