Catalunya Diari

Comença la 23a Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa 'Fono'

Comença la 23a Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa 'Fono'| Redacció - Fotografia: Teatre de l'Escorxador

 

La 23a Mostra d’Arts Escèniques de Lleida Josep Fonollosa 'Fono' ja està en marxa. Enguany amb un notable augment de companyies participants. Un total de 53 propostes escèniques en 80 funcions es podran veure fins al 13 de desembre al Teatre Municipal de l’Escorxador i al Teatre Municipal Julieta Agustí.

La Mostra Josep Fonollosa, 'Fono', és la programació que acull els espectacles de les companyies de teatre, dansa, màgia, familiar i circ de la ciutat de Lleida. El certamen té l’objectiu d’afavorir i estimular la creació escènica local, oferint un espai d'exhibició per a les seves produccions. 
 
La participació a la Mostra es formalitza a través d’una convocatòria pública a la qual poden optar tots els grups escènics domiciliats a la ciutat de Lleida. Cal destacar la ingent producció escènica de la ciutat pel que fa a persones implicades. En aquest sentit, cal destacar que enguany són més de 500 els intèrprets que pujaran als escenaris en el marc d’aquest certamen, acompanyats de prop de 200 persones més ja siguin directors, escenògrafs, il·luminadors, tècnics, dissenyadors, és a dir, altres artistes còmplices que fan possible la riquesa i la varietat d’aquest singular aparador escènic.
 
La programació de la primera setmana és la següent:
Divendres, 3 d’octubre de 2014 – 20.00 hores
Sala 1 – 2 hores i 30 minuts – 5 euros – musical en castellà
'Hoy no me puedo levantar', de José María Cano i Ignacio Cano
Kalmusik
La història es desenvolupa als anys 80 a Espanya. Dos amics deixen el poble per anar a la ciutat a formar un grup i dedicar-se a la música.
Intèrprets: César Orduna, Oriol Vázquez, Eder Carràs, Andrés Ibáñez, Lorena Mulet, Anna Orduna, Janet García, Alba Muñoz, Laura Romeu, Pili Hidalgo, Silvia Nieto, Patricia Muñoz, Cristina Serena, Ana Trillo i Laura Vázquez. Il·luminació i so: Vtècnics.Fotografia: Quim Viladrich. Escenografia: Kalmusik. Coreografies: Lorena Mulet i Eder Carràs. Direcció musical: Mari Martí. Direcció: César Orduna i Mari Martí.
 
Dissabte, 4 d’octubre de 2014 – 17.00 i 19.00 hores
Sala 2 - 50 minuts – 5 euros - teatre i circ familiar (recomanat de 3 a 8 anys) - estrena
'Les aventures d’en Pol'
JAM
En Pol es lleva un dia i el seu gat ha desaparegut; després de buscar-lo per tota la casa, decideix anar a buscar-lo fora.
Intèrprets: Virgínia i JAM. Fotografia: Cristina. Escenografia: Joan. Il·luminació i tècnic: Virgínia. Música: JAM i Virgínia. Direcció: JAM
 
Dissabte, 4 d’octubre de 2014 – 19.00 i 21.00 hores
Sala 1 – 1 hora i 30 minuts – 8 euros – musical en castellà – estrena
'Annie (El Musical)'
Zona Making Of
La petita Annie viu en un orfenat regentat per la senyoreta Hannigan, una dona dolenta que odia la nena…
Intèrprets: Mar Manéndez, Judit Montes, Lor Garcia, Sonia Ramos, Paula Moreno, Nadia Cabrera, Raquel Castells, Ainara Reguant, Abril Armengol, Marta Gine, Anna Bervis i Judith Sole. Adaptació, coreografia i fotografia: Elisabet Zúcar. Música: Sheila López. Il·luminació, so, escenografia i vestuari: ZMO.
 
Diumenge, 5 d’octubre de 2014 – 12.00 i 18.00 hores
Teatre Municipal Julieta Agustí – 50 minuts – 5 euros - familiar - estrena
'Carla, la princesa'
Magrae Teatre
La història d’una jove que vol ser lliure i viure moltes aventures… Quin és el destí que l’espera? Coneixerà un príncep blau?
Intèrprets: Roser Guasch i Clara Olmo. Disseny gràfic: Ramón Jiménez. Il·luminació i so: Eric Visús. Vestuari i atrezzo: Fru Fru Design. Autora: Roser Guasch. Escenografia i direcció: Magrae Teatre.
 
Diumenge, 5 d’octubre de 2014 – 19.00 hores
Sala 1 – 2 hores – 6 euros - flamenc en castellà - estrena
'III Festival Flamenco'
Peña Flamenca Duende y Pureza
El cante, el baile i el toque amb una breu explicació de cada.
Cantaores: Eli Iglesias, Luciano Carmona, Ignacio Sánchez i Francisco Gallardo. Guitarres: Manuel Romero, Antonio Albejano i Jesús Hernández.Bailaores: Jony Sánchez i Laia Viudez.


Comentaris

envia el comentari