Catalunya Diari

La companyia lleidatana Festuc Teatre triomfa en un festival extremeny

Han aconseguit tres dels quatre premis que atorgava el festival Herrera en escena que va tenir lloc del 26 al 28 de juliol a Herrera del Duque, Extremadura

La companyia lleidatana Festuc Teatre ha aconseguit gràcies a la seva obra de titelles 'Adéu, Peter Pan', tres dels quatre premis que atorgava el festival Herrera en escena que va tenir lloc del 26 al 28 de juliol a Herrera del Duque, Extremadura.

Segons ha informat 'Escena familiar', els lleidatans van guanyar els premis al millor espectacle, al millor actor per a Pere Pàmpols i a la millor actriu per a Íngrid Teixidó, germana de la periodista lleidatana Ares Teixidó. L'obra 'Adéu, Peter Pan', parla de Maria, una nena fascinada pels contes i les històries que li explica el seu avi i, amb el qual, juga a Peter Pan cada dia.

Un homenatge als avis i àvies que passen temps amb els seus néts

En aquest sentit, l'obra es tracta d'un homenatge a tots els avis i àvies que dediquen part de les seves vides a compartir grans moments amb als seus néts. El digital 'Grada' també s'ha fet ressò d'aquesta fita de la companyia lleidatana i ha destacat la tendra i emotiva temàtica. Â«Una història molt tendra que plasma una realitat actual: el vincle entre els nens i els seus avis, i com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars», expliquen. Felicitats, artistes!

Imatge de l'obra 'Adéu, Peter Pan'
Imatge de l'obra 'Adéu, Peter Pan' | Twitter

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari