Catalunya Diari

La companyia lleidatana Festuc Teatre guanya un premi al millor espectacle infantil a Castella i Lleó

Han celebrat els seus 15 anys amb un vídeo per denunciar el masclisme

Imatge de l'obra de la companyia lleidatana
Imatge de l'obra de la companyia lleidatana | LleidaDiari.cat

L'associació Amigos del Teatro de Ciudad Rodrigo ha publicat aquesta setmana els resultats de les votacions dels espectadors corresponents a la 21ª Feria de Teatro de Castilla y León celebrada la setmana passada a la localitat de Ciudad Rodrigo (Salamanca, Castella i Lleó). La companyia lleidatana Festuc Teatre ha obtingut en aquesta edició la menció especial del públic al Millor Espectacle Infantil amb la seva obra «Adiós Peter Pan». Després de l'estrena absoluta en català el passat mes d'abril a La Mostra d'Igualada, on l'espectacle «Adéu Peter Pan» obtingué molt bona acollida, Festuc Teatre estrenà el 24 d'agost la seva versió en castellà «Adiós Peter Pan». Es tracta d'una adaptació del conegut conte de James Matthew Barrie, un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que ens explica una història molt tendra entre un avi i la seva néta, amb una posada en escena que captivà el públic castellanolleonès des del primer moment.

Imatge de l'obra guanyadora
Imatge de l'obra guanyadora | LleidaDiari.cat

 

Coincidint amb el seu quinzè aniversari, la companyia lleidatana està molt satisfeta d'haver guanyat el premi, si bé és una motivació per seguir millorant les seves produccions teatrals així com una oportunitat per a créixer i ampliar nous públics arreu de l'estat. La companyia lleidatana també vol recordar que, amb motiu dels seus quinze anys, va col·laborar en una campanya per denunciar el masclisme en els contes infantils que va tenir més de deu milions de visualitzacions en tot el món.

De gira per Catalunya al setembre

El nucli de Ciudad Rodrigo acollí la setmana passada a més de 44 companyies que oferiren 57 funcions amb una programació caracteritzada per la diversitat de formats, gèneres, procedència i temes. Comptà amb una programació configurada per treballs arribats des de dotze comunitats autònomes i quatre països estrangers. Festuc Teatre ha estat, en aquesta darrera edició de la Feria de Teatro de Castilla y León, la companyia de teatre familiar guanyadora del Premi al Millor Espectacle Infantil amb la seva darrera producció teatral «Adiós Peter Pan». L'espectacle es podrà veure a partir del mes vinent de setembre en gira per Catalunya i al desembre en campanya al Teatre SaT de Barcelona.

Imatge dels integrants de la companyia Festuc
Imatge dels integrants de la companyia Festuc | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari