Catalunya Diari

La companyia israelí Mayumana desembarca al Teatre de la Llotja

Ja estan a la venda les entrades per l’espectacle, en doble sessió, en el qual el mític grup combina la dansa, la percussió i els sons electrònics

La mítica companyia israelí Mayumana farà parada a Lleida el pròxim dissabte 13 de novembre en el marc de la gira de presentació del seu darrer 'show', anomenat 'Currents'. Serà en una doble sessió, a les 18 i a les 21 hores, al Teatre de la Llotja de la capital del Segrià. A 'Currents', Mayumana ofereix un espectacle de dansa, percussió i sons electrònics.

'Currents' va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els dos empresaris i inventors, Thomas Alva Edison, creador del corrent continu, i Nikola Tesla, creador del corrent altern.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D'acord amb aquesta temàtica, Mayumana inclou sons electrònics sumats a la percussió que realcen l'espectacle. Basat en aquella històrica 'Batalla dels Corrents' de finals de segle XIX, a l'escenari s'hi presenta dansa i percussió en un viatge de dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents, que mostren el que sembla una disputa dialogada amb llums i sons propis.

Imatge d'arxiu de l'espectacle 'Currents' de Mayumana
La companyia israelí Mayumana desembarca al Teatre de la Llotja el dissabte 13 de novembre amb ‘Currents’ | Cia Mayumana

El grup israelí Mayumana té una trajectòria de 20 anys d'activitat

El grup israelí Mayumana té una trajectòria de 20 anys d'activitat, amb més de 156.000 exhibicions i 4.000 espectadors en més de 20 països al voltant del món. Des de l'any 1995, el grup (que va començar amb quatre membres i en l'actualitat compta amb més de 800 artistes de tots els punts del planeta) ha estat constantment de gira.


Comentaris

envia el comentari