Catalunya Diari

La companyia de teatre La Tal porta a l'Escorxador l'espectacle familiar de pallassos Italino Grand Hotel

Aquest diumenge, 4 d’octubre, a les 18.00 hores. Venda d’entrades al web de LaTemporada Lleida

Imatge de l'obra de teatre que es podrà veure a l'Escorxador de Lleida
La companyia de teatre La Tal porta a l'Escorxador l'espectacle familiar de pallassos Italino Grand Hotel | César Carrasco

La companyia teatral La Tal porta porta aquest diumenge, 4 d'octubre, a les 18.00 hores, el seu espectacle 'Italino Grand Hotel' al Teatre Municipal de l'Escorxador en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

A l'últim soterrani de l'Italino Grand Hotel hi ha la bugaderia. Allà un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre roba de llit i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. Escenes d'humor i escenes tendres, números de pallasso amb projeccions i jocs d'ombres. Un solo de pallasso entranyable, on la interacció amb uns companys de feina que només s'intueixen, barrejada amb els números còmics, aconsegueixen una originalitat temàtica sense deixar de banda la hilaritat del pallasso clàssic.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Les entrades (10 € la general i 6 la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori, i a l'oficina de Turisme de Lleida. Les entrades adquirides anticipadament són vàlides per a aquesta nova data. En cas que no poder assistir-hi, es pot sol·licitar la seva devolució a la taquilla del Teatre de la Llotja abans de la celebració de l'espectacle.

Cia La Tal

Iniciant el seu treball professional el 1986, la companyia La Tal ha evolucionat del pallasso clàssic fins a un univers propi fruit d'una profunda revisió sobre el món del clown.

La seva estètica és marca pròpia de la companyia en què les imatges i històries amb el suport de la paraula donen als seus espectacles una personalitat única. Crea espectacles de sala i de carrer per a tots els públics i han representat en escenaris i festivals de tot el món; de fet, la companyia ha estat nominada i premiada en diferents actes com el Premio de Teatro de Calle del Festival Internacional de calle Via Thea, o la nominació als Premis de Circ de Catalunya en la categoria de Espectáculo de Circo y puesta en escena.

Mesures contra la Covid al teatre

Seguint la normativa sanitària vigent:

Cal que es mantingui la distància de seguretat entre persones mentre esperin per entrar al Teatre.

Es recomana la compra online de les entrades.

Es demana preparar les entrades en el dispositiu mòbil.

Cal ocupar exclusivament la butaca assignada a l'entrada.

Si les entrades no són numerades cal seguir les instruccions del personal de sala encarregat.

La sortida de la sala es farà de manera esglaonada.

Les sales s'obriran amb l'antelació necessària caldrà seguir els protocols establerts.

No es permetrà l'accés a la sala un cop començat l'espectacle.

Cal evitar tocar objectes i utilitzar els lavabos.


Comentaris

envia el comentari