Catalunya Diari

La companyia Teatre del Talión torna a actuar a Lleida

Després de quasi un any aturats a causa de la covid-19, la companyia del Col·legi d’Advocats de Lleida estrena el 2021 amb 'La Importància de ser Frank'

Imatge de la companyia lleidatana el Teatre del Talión
Teatre del Talión torna a actuar a Lleida | LleidaDiari.cat

Després de gairebé un any sense actuar a la ciutat de Lleida, la companyia de Teatre del Talión, torna als escenaris aquest diumenge dia 3 de gener a les 19h al Cafè de l'Escorxador. Complint amb totes les mesures sanitàries per la covid-19, la companyia de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida, representarà 'La Importància de Ser Frank', d'Oscar Wilde i dirigida per Eduard Muntada.

Amb un preu d'entrada de 5€ i un aforament limitat a 50 persones, el Talión ha destacat l'alegria de representar de nou a Lleida "després de molt temps amb la necessitat de fer allò que més ens agrada", ha indicat el coordinador de la companyia, Jorge Culleré.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La compra d'entrades es pot fer a taquilla el mateix dia de l'actuació o anticipadament només de forma telemàtica, a través del web https://entradas.codetickets.com/entradas/la-importancia-de-ser-frank--teatre-del-talion/14362/cafedelteatre/online. En aquest any 2020 «fatídic per la cultura», el grup lleidatà ha actuat a Vitigudino (Salamanca), la partida de Montserrat de Lleida, Ullastrell (Barcelona), Saragossa, Calella (Barcelona) i Arenys de Mar (Barcelona).

Retrat crític, àcid i sobretot còmic de l'alta societat

Un cop declarada la crisi, van actuar a La Granadella, per la seva festa major d'estiu i també a El Sauzal (Tenerife) amb motiu del seu històric concurs de teatre. 'La Importància de ser Frank' retrat crític, àcid i sobretot còmic de l'alta societat, és una comèdia alegre, amb uns diàlegs intel·ligentment irònics i fins i tot absurds, on res és el que sembla. Un malentès originat per un nom fals transporta l'espectador a un enfilall d'embolics amatoris, resolts en un final sorprenent i rocambolesc. En definitiva, una comèdia alegre, amable i fresca o, com la definia el mateix Oscar Wilde, «una exquisida trivialitat».


Comentaris

envia el comentari