Catalunya Diari

Concert a les fosques en contra de la pujada del rebut de la llum

Concert a les fosques en contra de la pujada del rebut de la llum| Redacció - Fotografia: Freealma

 Els assistents al concert podran dur una espelma i unir-se al to reivindicatiu del concert. El directe, que està previst que duri una hora, serà el debut de Fustegueres a la ciutat de Lleida. "Val més encendre una espelma que maleir la foscor", comenta el cantant lleidatà recordant un proverbi xinès.
 
Aquesta acció serà la primera d'una sèrie amb la que Fustegueres vol cridar l'atenció davant la pèrdua actual de drets i llibertats. Per assistir als concerts caldrà contactar amb el cantautor mitjançant el seu perfil a les xarxes socials. L'artista comenta que la idea va sorgir per les retallades en cultura i l'augment de l'IVA. I afegeix: "Vull transmetre un missatge clar i positiu, en el que la música sigui un mitjà per a la reivindicació". 
 
Fustegueres és un cantautor, multi-instrumentista, productor i poeta que va treure el seu primer disc al 2013. Amb el nom artístic de 'Freealma', oferia cançons amb català, castellà i anglès amb la influència del trip-hop. Després d'un període de reflexió, ara adopta un format més íntim (veu i guitarra) i està a punt de gravar el seu segon disc amb lletres en català, del que ja ha penjat algun avançament al seu canal de Youtube. Les demos han fet que ja hagi rebut ofertes de diverses discogràfiques per enregistrar-lo. Fustegueres compagina la composició amb la docència, com a professor de guitarra i producció a diverses escoles de música.


Comentaris
Fustegueres
Hola, la pàgina web correcta es:\r\n\r\nwww.fustegueres.cat\r\n\r\ni el canal de youtube correcte es:\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/user/youthopia1

envia el comentari