Catalunya Diari

Concert benèfic de l'Associació Antisida, divendres a La Boite

Concert benèfic de l'Associació Antisida, divendres a La Boite| Redacció - Fotografia: Associació Anti

 

L’Associació Antisida de Lleida ha organitzat aquest divendres, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de Lluita contra la Sida l’1 de desembre, la Nit Vermella, un concert benèfic a la sala La Boite de Lleida a les 22.00 hores. L’espectacle comptarà amb el monòleg d’Oriol Saura i l’actuació musical del grup Koers. El preu de l’entrada, de 3 euros, serà en benefici de l’entitat. 

L’associació ha comptat amb la col·laboració d’institucions i entitats per commemorar aquesta diada. Les activitats seguiran dissabte 29 de novembre amb taules informatives a Balaguer, la Seu d’Urgell i el Pont de Suert. 
 
L’1 de desembre, Dia Mundial de Lluita contra la Sida, es llegirà el manifest a les 12.00 hores a la plaça Paeria de Lleida i tot seguit, es crearà un llaç gegant humà, aquest es realitzarà de manera simultània a diferents indrets del territori català. Per a tots aquells que vulguin col·laborar és imprescindible portar una samarreta o jersei vermell. Les imatges de tot Catalunya es compartiran amb el hashtag #LlaçosPerlaSida.
 
A la tarda, a les 17.30 hores, tindrà lloc la xocolatada popular que comptarà amb la col·laboració de diferents associacions i vocalies de Dones de Lleida. A més, durant tot el dia hi haurà un estand informatiu de l’Associació Antisida de Lleida a la plaça Paeria de Lleida amb activitats lúdiques organitzades per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS). També hi haurà taules informatives a Balaguer i el Pont de Suert.


Comentaris

envia el comentari