Catalunya Diari

Concert de l'Orquestra Julià Carbonell a l'Auditori Enric Granados en suport als compositors catalans

Concert de l'Orquestra Julià Carbonell a l'Auditori Enric Granados en suport als compositors catalans| Redacció - Fotografia: Orquestra Julià Carbonell

 

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida celebra el seu 15è aniversari donant suport als compositors catalans. D’aquesta manera, aquest diumenge, dia 8 de gener, a les 19.00 hores, a l’Auditori Enric Granados de Lleida, estrenarà l’obra del compositor i pianista targarí Ramon Andreu, 'Mouvement 2', per a piano i orquestra.

Andreu, que també exercirà de pianista solista, és un dels compositors amb més projecció de les nostres terres i ha actuat amb diverses formacions arreu d’Europa i el Japó. 
 
En aquest programa, també s’interpretarà l’obra 'Trinoctium', per a percussions i orquestra, del compositor català instal·lat a Brussel·les, Oriol Cruixent.  Aquesta producció, on els instruments de percussió tenen una rellevància vital, està causant sensació a mig món amb un gran reconeixement tant de públic com de crítica.
 
Per completar el concert, el director de l’OJC, Alfons Reverté, també ha escollit la interpretació d’un clàssic del s. XX, 'Pulcinella-Suite', d’Igor Stravinski.
 
Un programa trencador, vital i suggerent que ningú es pot perdre.


Comentaris

envia el comentari