Catalunya Diari

El concert familiar 'Papageno & Cia.' arriba al CaixaForum de Lleida

Compta amb el guió, direcció musical i arranjaments musicals a càrrec d'Albert Gumí

Un divertit recorregut per les òperes de W.A. Mozart de la mà d'un dels personatges més entranyables i divertits del món de l'òpera, en Papgeno, que en aquest concert de to còmic i distès, que tindrà lloc el dissabte 18 de gener i es repetirà el dissabte 25 de gener, a les 18.00 hores, buscarà desesperadament algú de qui enamorar-se. Per aconseguir-ho, ens oferirà un viatge per algunes de les òperes més famoses de W. A. Mozart, amb l'ajuda dels músics... i com no del públic!

Papageno & Cia. se situa a casa d'uns nobles, per tal que el públic pugui reviure i ser partícips de l'esperit festiu en el qual va néixer l'òpera. A través d'un reguitzell de personatges el públic descobrirà les emocions, les motivacions i els desigs dels éssers humans.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La recerca del primer amor de Papageno

La recerca del primer amor de Papageno, els dubtes existencials de Zerlina, la impulsivitat de Dorabella o l'anhel de formar una família de Papagena... tindran un especial protagonisme en aquest concert que dóna vida als personatges mozartians gràcies a la seva música i els converteix en persones de carn i ossos, amb els seus sentiments i contradiccions tot interpretant un variat repertori:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Guió, direcció musical i arranjaments musicals a càrrec d'Albert Gumí

Papageno & Cia compta amb el guió, direcció musical i arranjaments musicals a càrrec d'Albert Gumí, la direcció d'escena i escenografia de Xavier Erra i el vestuari i caracterització de Carlota Ricart. Sara Bañeras / Laia Frigolé, en la veu de soprano, el baríton Jordi Clos / Joan Garcia-Gomà i Antonio Pineño / Abel Batlles / Jordi Cornudella / Lluís Casanova al clarinet i Clara Canimas / Albert Muñoz al Fagot completen la fitxa artística d'aquest espectacle adreçat al públic familiar

Papageno & Cia és un concert adreçat a nens i nenes a partir de cinc anys i forma part de la programació familiar de CaixaForum Lleida, un ventall ampli d'activitats en què els més petits acompanyats de les seves famílies poden gaudir d'un cap de setmana diferent. Espectacles, tallers, projeccions i visites a les exposicions completen aquesta variada oferta.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari