Catalunya Diari

No et perdis els pròxims concerts KM.0 de la Casa de la Música a la Val d’Aran

Les actuacions formen part de la línia de suport als músics emergents del territori

La Casa de la Música de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran programarà el pròxim 28 de desembre i 4 de gener, dos concerts KM.O amb les artistes Dwayna i Mercè Morera. Les actuacions formen part de la línia de suport als músics emergents del territori. Els concerts són d'entrada lliure.

Dwayna

DIMARTS 28 DE DESEMBRE - VIELHA

LLOC: PLAÇA DERA IGLESIA ST. MIQUÈU

HORA: 18h.

Dwayna, cantautora, pianista i multi instrumentista, oferirà una proposta de fusió amb base de rock i blues. Des de ben petita escrivia i cantava a totes hores. Va estudiar piano clàssic i després de molts anys amb ell, va decidir embarcar-se en el repte de musicar aquests poemes escrits des de petita i continuar creant noves cançons. Amb quatre discos en el mercat, el seu últim treball, 'Contes sense Llegendes', ha estat nominat als Premis de la Música Catalana Enderrock 2020 com a millor disc d'autor. El seu primer videoclip 'La que no pot ser' també opta als Berlin Music Awards 2020. El seu últim disc només de piano clàssic-contemporani ha estat nominat en els premis Mim i Premis de la Música Catalana 2021.

Mercè Morera

DIMARTS 4 DE GENER - ARTIES

LLOC: PLAÇA DERA VACA (DAVANT DEL HURTAU)

HORA: 18h.

PINTA'M DE COLORS és el projecte personal de la compositora i acordionista Mercè Morera. Aquest sorgeix de l'interès per a renovar la figura de l'acordionista com a músic individual amb un repertori de composició pròpia, per a veu i acordió diatònic acompanyat amb bases electròniques. Els temes surten directament de les emocions i experiències viscudes per la compositora i mostren la quotidianitat de la seva vida en to d'intimitats. Un fet distintiu en la interpretació és la incorporació de la podorítmia del Quebec (tècnica de percussió amb els peus).

Mercè Morera finalitza el 2013 el superior d'acordió diatònic a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Anteriorment, va cursar Magisteri musical i Postgrau en dansa tradicional a la UAB. Inicia els estudis de música amb piano clàssic als 8 anys al Conservatori de Terrassa, i més tard s'interessa i especialitza en música tradicional assolint el nivell de lnstrumentista i Mestra d'instrumentista tradicional d'acordió diatònic a l'Aula de Música Tradicional i Popular.

Suport i col·laboradors

Les activitats compten amb el suport de l'Ajuntament de Naut Aran, l'Ajuntament de Vielha, el Conselh Generau d'Aran, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc i el Grup Catalana Occident.


Comentaris

envia el comentari