Catalunya Diari

Lleida acull el 5è Concurs de Dansa Urbana Amateur

Hi participaran 8 grups a la categoria de coreografia i 12 persones, a la de Freestyle individual

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La Dansa Urbana també tindrà el seu espai a la Festa Major de Lleida. LleidaJove, departament de Joventut de la Paeria, ha promogut la 5a edició del concurs amateur, que tindrà lloc aquest divendres, a la tarda (de 18 a 21 h) a la plaça de Ricard Viñes. L'esdeveniment comptarà amb la participació de 8 grups, a la categoria de Coreografia Grups, i de 12 persones, a la categoria Freestyle Individual. En ambdós casos es valorarà la performance, la tècnica, la posada en escena, la creativitat, l'ús de l'espai, el vestuari, etc.

El Concurs de Dansa Urbana Amateur té com a objectius promocionar la pràctica d'aquest ball entre els i les joves i oferir una plataforma per a les persones que practiquen dansa amateur, ja sigui de manera formal (que facin poques hores en una escola de dansa) o informal (a casa, al casal, al carrer, etc.). El jurat estarà format per professionals del món de la dansa urbana i els premis consistiran en classes de dansa i trofeus per als primers, segons i tercers classificats de cada categoria. L'acte està dissenyat i desenvolupat amb un grup de joves interessats per la dansa que s'han implicat en les diferents etapes del concurs. Hi haurà 20 voluntaris i voluntàries i es preveu una gran afluència de públic, juvenil i familiar.

 

Els premis són classes a les seves escoles

LleidaJove ha organitzat el 5è Concurs de Dansa Urbana Amateur amb la col·laboració de l'àrea municipal d'Infància i Família, amb els educadors/es i voluntaris/es en l'organització i la logística; l'Escola d'Arts Escèniques Zona Making Of i l'escola de dansa Dancescape, que formen part del jurat i faran actuacions fora de concurs –a més, els premis són classes a les seves escoles-., i l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) Salvador Seguí, amb 4 joves del programa "Obrint Portes", que també faran de voluntaris. Per a més informació: LleidaJove – la Palma (C. la Palma, 6-10) - Tel. 973 700 666 – [email protected] - @lleidajove.


Comentaris

envia el comentari