Catalunya Diari

El concurs de música Sant Anastasi de Lleida lliura els premis aquest diumenge

Pretén estimular l'estudi entre els joves estudiants de música i vol contribuir a la promoció de nous talents

Imatge d'arxiu del concurs
Imatge d'arxiu del concurs | Concurs Sant Anastasi

El XIX Concurs Instrumental Sant Anastasi entregarà aquest diumenge 19 de maig a les 11.00 hores del matí els premis d'aquesta edició i, a més a més, durant l'acte es podrà gaudir de la interpretació dels 1rs, 2ns i 3rs premis de totes les categories i modalitats del concurs.

Aquest Concurs Instrumental nascut a Lleida amb el nom de Sant Anastasi, patró de la ciutat, s'institueix amb la voluntat d'estimular i propiciar la interpretació musical en les diferents modalitats i categories instrumentals, i que sigui al mateix temps un esdeveniment cultural on es propiciï l'apropament d'aquests joves artistes. 

El Concurs Instrumental Sant Anastasi, també pretén estimular l'estudi entre els joves estudiants de música i vol contribuir a la promoció de nous talents. Tant en la modalitat solista com en la modalitat de música de cambra aquest concurs s'adreça a tots els instruments musicals. Des de l'organització expliquen que «és la varietat tímbrica, doncs, la que dóna sentit a la música en general i a aquest Concurs Instrumental en particular, nascut sota la idea de promoure l'artista i la seva música, independentment de quin sigui el seu instrument». 


Comentaris

envia el comentari