Catalunya Diari

El Concurs de Relats de l’EOI Lleida rep més d'una vintena de propostes

La dotació global del concurs, adreçat a l’alumnat de l’escola i amb una temàtica centrada en els viatges, és de 900 euros

Imatge del cartell del concurs de retals de l'EOI de Lleida
Un total de 28 treballs concorren a la primera edició del Concurs de Relats de l’EOI Lleida | LleidaDiari.cat

Un total de 28 treballs concorren a la primera edició del Concurs de Relats de l'EOI Lleida, corresponent al curs 2020-21, i que va tancar el termini d'inscripció el proppassat 5 de febrer. Aquesta nova iniciativa de l'EOI té l'objectiu de promoure la creació literària entre l'alumnat.

Les obres han d'estar escrites en una de les llengües que s'imparteixen a l'escola i han de centrar la temàtica en alguna estada o viatge a l'estranger. La dotació global del concurs és de 900 €, dividida en 3 premis de 300 € cadascun (el Premi Sebastià Serrano, el Premi Tom Sharpe i el Premi Jaume Magre), corresponents als tres millors treballs presentats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El concurs, que forma part del programa d'activitats extracurriculars que porta a terme cada curs l'EOI, vol constituir també un al·licient extra per als estudiants del l'Escola, potenciant l'ús literari de la llengua, la creativitat en general i el plaer de viatjar.

Els textos han de ser originals inèdits

Els textos han de ser originals inèdits, de creació pròpia i que no hagin estat premiats anteriorment. El concurs està obert a tot l'alumnat matriculat als centres de l'EOI de Lleida, Balaguer, Borges, Tremp i Vielha durant el curs 2020-21. El jurat està integrat per professorat de l'escola i membres de la comissió de premis del Consell Escolar. Els noms dels guanyadors/res dels 3 premis es faran públics durant el mes d'abril. Les obres guanyadores seran publicades a la revista de l'escola El Butlletí, al web i a les xarxes de l'Escola.


Comentaris

envia el comentari