Catalunya Diari

Un conte sobre la pobresa de la companyia lleidatana Zum Zum Teatre, dissabte al Teatre de l’Escorxador

«La gallina dels ous d’or», premiada a la Fira de Titelles de Lleida, reflexiona sobre la riquesa i l’avarícia i es representarà en sessió doble a les 17 i a les 18.30 hores

Imatge de l'obra
Imatge de l'obra | LleidaDiari.cat

«Un espectacle per adults a partir de quatre anys», així defineix la companyia lleidatana Zum Zum Teatre «La gallina dels ous d'or», l'obra que ha produït i que es representarà el dissabte 3 de febrer al Teatre de l'Escorxador de Lleida. L'espectacle de Ramon Molins, que es podrà veure en sessió doble a les 17 i a les 18.30 hores, és un conte sobre la pobresa que convida a reflexionar sobre valors com la riquesa i l'avarícia. La història explica la vida d'uns grangers que sempre repartien els pocs diners que tenien als més necessitats. L'arribada d'una gallina que pon un ou d'or suposa un trasbals en la quotidianitat de la granja. «La gallina dels ous d'or» és una història que narra que els diners són un 'cuento'.

Guardonada amb el Premi a la millor direcció a la fira FETEN de teatre infantil i amb el premi de les Autonomies i el drac d'Or a la Fira de Titelles de Lleida, «La gallina dels ous d'or» compta amb la col·laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música, La Paeria i l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) de la Diputació de Lleida. Després de representar «La camisa de l'home feliç» i «La nena que vivia en una capsa de sabates», amb «La gallina dels ous d'or», la formació lleidatana Zum Zum Teatre presenta una faula sobre condicions humanes universals com la pobresa, la riquesa o l'avarícia.


Comentaris

envia el comentari