Catalunya Diari

El Cor de l'Orfeó Lleidatà estrena la 2a edició de la producció 'Spiritual' a Lleida i a la Seu d'Urgell

La producció s’iniciarà en un espai singular com és l’església de Sant Llorenç de Lleida i continuarà a l’església de Sant Domènec de la Seu d’Urgell

El Cor de l'Orfeó Lleidatà estrena la 2a edició de la producció 'Spiritual' a Lleida i a la Seu d'Urgell. La producció s'iniciarà en un espai singular com és l'església de Sant Llorenç de Lleida (dijous, 26 de maig), i continuarà a l'església de Sant Domènec de la Seu d'Urgell (diumenge, 29 de maig).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Dijous, 26 de maig, 21 h.

Església de Sant Llorenç, Lleida.

Diumenge, 29 de maig, 19 h.

Església de Sant Domènec, La Seu d'Urgell.

Entrades 10€/ 8€ (anticipada)

Venda d'entrades a www.orfeolleidata.cat

Una producció pròpia a mig camí entre el concert, l'espectacle i la meditació.

Concert de l'Orfeó a Penelles
El Cor de l'Orfeó Lleidatà estrena la 2a edició de la producció "SPIRITUAL" a Lleida i a la Seu d'Urgell | LleidaDiari.cat

'Spiritual' pretén ser una finestra d'aire fresc

'Spiritual' pretén ser una finestra d'aire fresc que generi un diàleg entre la música i el patrimoni amb una posada en escena adaptada a espais singulars. El repertori inclou obres de Vivaldi, Mozart, Fauré, Sibelius, Orff, Schubert i Espirituals Negres que ens transportaran a moments de pau, d'ira, de tranquil·litat, de pena i d'alegria, amb un missatge d'esperança cap al futur. Els intèrprets seran el Cor de l'Orfeó Lleidatà, Sheila López (solista), Pol Pastor (piano) i Pedro Pardo (idea, guió i direcció).

La producció 'Spiritual' es va estrenar el 28 de març de 2021, en plena pandèmia, en un espai tan singular com l'antic convent del Roser on precisament feia 160 anys, l'Orfeó Lleidatà va fer el seu primer concert públic. Posteriorment, es va poder gaudir a l'església Sant Joan Baptista de Penelles en el marc del festival de murals i art rural GarGar.

Suport i col·laboradors

Aquesta producció és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense, Sistemas Digitales Ricoh i Gabinet Casas.


Comentaris

envia el comentari