Catalunya Diari

Creen a Lleida un nou vi negre ecològic inspirat en les terres de Ponent

Lo Macot ha estat descrit en la seva nota de tast com un vi madur, d'entrada dolça i recorregut amable

Imatge de Lo Macot
Imatge de Lo Macot | LleidaDiari.cat

Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha llançat Lo Macot, el seu primer vi de gamma alta. Elaborat de manera conjunta amb les Bodegues Clos Pons, Lo Macot és un vi negre ecològic compost a partir de dos tipus de raïm (Cabernet Sauvignon i Syrah). De color intens, capa profunda i amb tonalitats vermelles un punt violàcies, Lo Macot és un vi expressiu que ofereix un ric ventall de perfums entre els quals destaquen els torrats i els torrefactes, la regalèssia i el cacau amb un record de sotabosc sobre un fons de pruna confitada. Lo Macot ha estat descrit en la seva nota de tast com un vi madur, d'entrada dolça i recorregut amable que, amb un punt d'acidesa, li dóna una terminació càlida i llarga. 

«Es tracta d'un vi ideal per a un ampli espectre de maridatges, tot i que està especialment recomanat per carns blanques, aus i xai», assegura Francisco González, director general de Plusfresc. Amb aquest llançament, Plusfresc amplia l'oferta del seu celler propi. I és que la companyia ja té al mercat dos vins més -Lo Indíbil y Lo Mandoni-, fruit també de la col·laboració amb les Bodegues Clos Pons. Els tres vins constitueixen un homenatge a les Terres de Ponent, el que suposa la consolidació de l'aposta de Plusfresc pel producte de proximitat.


Comentaris

envia el comentari