Catalunya Diari

Cucalòcum Primavera obre les seves portes

Es desenvoluparà del 10 al 13 d'abril al Pavelló 3 de Fira de Lleida amb 17 activitats físiques, esportives, manualitats i accions de sensibilització

Cucalòcum Primavera obre aquest dilluns les seves portes. El certamen, que es desenvoluparà del 10 al 13 d'abril al Pavelló 3 de Fira de Lleida amb 17 activitats físiques, esportives, manualitats i accions de sensibilització, es planteja com un espai de diversió i exercici físic per als infants d'1 a 12 anys durant les vacances escolars de Setmana Santa i com una activitat per afavorir la conciliació familiar i laboral, sense renunciar a propostes de formació i de sensibilització.

Entre les activitats lúdiques i esportives de Cucalòcum Primavera cal destacar propostes com el parc de psicomotricitat, tennis taula, hoquei, bàsquet, inflables, taller de treballs manuals, patinatge, korfbal, ludoteca, llits elàstics, giravolt, jocs tradicionals, dino-bus i/o concurs de dibuix, entre d'altres. L'horari del saló és de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

 

El saló no deixarà de banda els vessants de la solidaritat i la sensibilització amb espais com l'estand de l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Lleida, què presentarà com a principal atractiu la possibilitat de participar del 10 al 12 d'abril (el Dijous Sant no hi haurà la presència de l'entitat) en la cinquena edició del Concurs de Dibuix Menjar bé és divertit. L'activitat, oberta als infants de 3 a 11 anys que siguin alumnes d'escoles de la ciutat de Lleida, vol sensibilitzar els més petits sobre la conveniència de seguir una alimentació sana per tal de prevenir malalties. Els nens han de dibuixar de manera individual sobre una temàtica concreta (hàbits de vida saludable) i poden optar a premis com material escolar, bosses, vals de compra... que han cedit diversos establiments comercials de la ciutat. Hi haurà premis al dibuix més divertit, més original, més sa, més elaborat, amb més llum i color i més pedagògic. En l'edició anterior hi van prendre part 300 escolars.

 Comentaris

envia el comentari