Catalunya Diari

Cultura Lleida, nova apps amb informació sobre l’activitat cultural de l’Ajuntament de Lleida

Cultura Lleida, nova apps amb informació sobre l’activitat cultural de l’Ajuntament de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaL’aplicació, que ja es pot descarregar, ofereix una descripció dels esdeveniments més destacats, agenda, mapes, sinopsi de l’espectacle, preus... "La idea és que tots els esdeveniments culturals es puguin trobar a la butxaca, al nostre mòbil", ha explicat la regidora de Cultura, Montse Parra, qui ha assegurat que amb l’app Lleida Cultura se segueix el camí encetat pel Centre d’Art La Panera, que compta amb una aplicació pròpia d’art contemporani. Parra ha explicat que la imatge de l’app és un Marraco, com a símbol identificatiu de la cultura a Lleida. La portada de l’app serà sempre el programa que s’està desenvolupant en aquests moments, ara la portada són les Nits d’Estiu. Lleida Cultura permet fer inscripcions per mitjà del mòbil i preveu, que en un futur, també pugui utilitzar-se per comprar entrades.

El desenvolupament de l’app forma part del projecte Lleida Smart Green City, que fomenta l’aplicació de les noves tecnologies a la gestió de la ciutat i a la seva sostenibilitat. La tinenta d’alcalde i regidora de Tecnologia, Montse Mínguez, ha remarcat la importància de desenvolupar tecnologies com l’app Cultura Lleida, que permet que els ciutadans i ciutadanes rebin la informació d’una manera directa i interactiva.

Cultura Lleida permet consultar els esdeveniments de cada equipament i de les categories establertes (arts escèniques, arts visuals, audiovisuals, festes i cultura popular, literatura, música i patrimoni industrial). L’aplicació compta també amb un mapa amb la ubicació de tots els actes programats i equipaments on es realitzen, de forma que l’usuari rep indicacions de com arribar-hi. L’usuari pot marcar com a favorits els actes que siguin del seu interès; també podrà inscriure’s directament als tallers o activitats concretes programades pels equipaments o institucions culturals de Lleida. Aquesta aplicació, a més, ens permet rebre avisos al mòbil dels possibles canvis de darrera hora que es puguin produir.


Comentaris

envia el comentari