Catalunya Diari

Dàmaris Gelabert actuarà gratis aquest diumenge a l'Aplec del Caragol

Presentarà el seu espectacle 'Tot sona!' i Sac Espectacles amb el seu xou 'Pell de Gallina'

Dàmaris Gelabert | LleidaDiari.cat

La creació de l'Aplec XS es presenta com una de les novetats més destacades d'aquesta edició de l'Aplec del Caragol per cuidar el públic infantil que sempre ha tingut activitats pròpies, com la cursa de caragols o diferents jocs i espectacles. Es vol pensar en els petits, que són el futur de la festa, amb la creació d'un espai exclusiu situat a la zona de l'amfiteatre dels Camps Elisis que acollirà propostes diverses pel públic infantil en general.

Una de les activitats destacades d'aquest Aplec XS és el Festival Infantil que se celebrarà diumenge, 2 de juny a partir de les 11.00 hores; amb l'actuació de la Dàmaris Gelabert que presentarà el seu espectacle 'Tot sona!' i Sac Espectacles amb el seu xou 'Pell de Gallina'.

Altres activitats de la zona infantil

Altres activitats de la zona infantil són l'espectacle de l'Agència de Residus de Catalunya 'La nevera de profit', la XXVI Cursa Infantil de Caragols i Festival Infantil '1,2,3,21...la Pares Tu', amb SAC Espectacles (dissabte a les 17.30 hores). A més, la zona Aplec XS acollirà durant tot el cap de setmana (dissabte i diumenge) Jocs 'Festa i Fusta' i Inflables XL, Karts Ecològics i Patins TT, espectacles i concursos. Finalment, s'ofereix el Servei d'Identificació d'Infants 'Jo també Vigilo', cada dia 00.00 hores. Al costat del Palau de Vidre (Seven).

El XL Aplec del Caragol tindrà Wifi gratis a tot el recinte (AC Wave 2/2.5Gbps), i preveu donar servei a 5.000 usuaris simultànis, gràcies al nou espai Bivid Mobile Zone habilitat a la Plaça Central. La zona serà un espai on hi haurà diferents propostes permanents durant els tres dies de festa com una zona ChillOut, per descansar i recarregar mòbils i un Fotomaton per fer-se la foto de l'Aplec. A més, altres activitats destacades de la Bivid mobile zone són la possibilitat de casar-se a l'estil Las Vegas, dissabte a partir de les 22.00 hores, moment en què s'obrirà la 'Wedding Chapel' per l'activitat 'Casa't a l'Aplec'. A més, hi haurà Karaoke i un DJ de música electrònica.

La zona Bivid

La zona Bivid obrirà divendres, 31 de maig a la nit, amb un Karaoke i la possibilitat de fer-se tatuatges temporals. Dissabte, 1 de juny, l'activitat començarà a les 11.00 hores amb un vermut electrònic amb DJ que durarà fins a les 14.00 hores. També es faran tallers infantils i pinta cares. Després del dinar de germanor de les colles, se celebrarà un campionat de videojocs (15.30 - 19.00 hores), amb més de 300 euros en premis. Més tard, a les 20.00 hores, es farà el concurs 'El Caragol de Foc' i, es podran recollir les polseres per pujar al Globus captiu solidari Bivid; una activitat que es farà al costat de l'Arbre Paer (Plaça Bores) de 18.30 a 21.30 hores que permetrà veure l'Aplec des d'una alçada considerable. La zona Bivid Mobile acollirà tallers infantils i música a la zona ChillOut durant tota la tarda.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari