Catalunya Diari

L'escola Dancescape!, promociona Lleida com a ciutat de dansa

S'han enregistrat imatges amb ballarins locals a la Seu Vella, la plaça Sant Joan i La Llotja, entre altres

Cartell de l'anunci
Cartell de l'anunci | LleidaDiari.cat

L'escola de dansa Dancescape! ha promocionat Lleida com a espai de dansa amb un vídeo enregistrat en diferents espais emblemàtics de la ciutat. L'escola, que també promou el certamen 'The Best On', l'únic certamen europeu de companyies de dansa professionals, que enguany tindrà lloc el 16 de novembre, ha creat una campanya en la qual difon localitzacions singulars de la capital de Segrià, com la Seu Vella, la plaça Sant Joan, La Llotja, l'estació de tren, el pont de Príncep de Viana o la plaça Blas Infante amb la imatge de ballarins lleidatans de totes les edats.

Dancescape!, que inicia el curs dijous, és un viver de ballarins que s'han posicionat en l'àmbit nacional i internacional. L'escola organitza anualment el certamen coreogràfic 'The Best On, que cada mes de novembre converteix Lleida en la capital de la dansa urbana. Durant les seves sis edicions, s'ha consolidat com una competició de referència per part de les companyies professionals, tant per l'excel·lent dotació econòmica dels premis, com per la qualitat dels membres del jurat, tots ells ballarins professionals d'alt nivell i amb molt de prestigi a escala internacional.

Un Intensiu Professional d'Estiu

L'any passat, l'escola Dancescape! va organitzar un Intensiu Professional d'Estiu, un 'stage' en el qual van participar ballarins d'arreu del món. Entre els professors, van destacar Carla Cervantes i Sandra Egido, 'coaches' del programa de televisió 'Fama a Bailar', i reconeguts ballarins i coreògrafs com els nord-americans Kevin Nguyen i Carlo Durango o l'africà Yao Dapre Nicol, aka 'Ouloy'.

Enguany, l'escola, ubicada al carrer Sant Ruf de la capital del Segrià, ha obtingut 17 podis en diferents categories i en diferents certàmens de dansa internacionals. Concretament, els guanyadors han estat les companyies Freak da Funk, A Company, Groovies, Compitruenos, Street Monkeys, Zoo&co. Destaca també la companyia 'Angels' que enguany fa 20 anys, s'ha convertit aquest any en campiona al certamen de dansa urbana Showbox, subcampiona al certamen Urbance i en 3a posició al certamen Idance.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari