Catalunya Diari

Dani Martín portarà a Lleida 'La Montaña Rusa'

Les entrades pel concert al Teatre de la Llotja surten a la venda aquest dimecres
Dani Martín | Dani Martín

El Teatre de la Llotja de Lleida es convertirà el proper 28 d'octubre a partir de les 21.00 hores en l'escenari de presentació a les Terres de Ponent de l'últim àlbum de Dani Martín. L'antic líder d'El Canto del Loco, presenta La Montaña Rusa, el seu últim disc d'estudi, en el qual parla de la dificultat d'aconseguir i trobar l'estabilitat emocional en la vida. Les entrades, que oscil·len entre els 17 i els 62 euros, es posaran a la venda aquest dimecres, dia 5 d'abril a la web del Teatre de la Llotja.

La Montaña Rusa, el seu tercer disc d'estudi, enregistrat als mítics estudis Abbey Road de Londres, es va presentar al setembre de 2016 i es va col·locar directament en el número u dels discs més venuts d'Espanya des del dia de la publicació. Aquest últim treball suposa una volta al costat més enèrgic de la música de Dani Martín.

 

La gira espanyola, que va començar a Gijón (Astúries) el 4 de febrer de 2017, s'està desenvolupant per teatres i auditoris amb entrades esgotades en totes les parades. Dani Martín, acompanyat de tota la seva banda, interpretarà els temes del seu últim treball sense oblidar els temes més representatius de la seva carrera en solitari amb algun que altre gest de complicitat al passat.Comentaris

envia el comentari