Catalunya Diari

Dansa, teatre i circ familiar, aquest cap de setmana a Lleida

Dansa, teatre i circ familiar, aquest cap de setmana a Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La 24ª Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa 'Fono' proposa des de dijous a diumenge una àmplia varietat d’actuacions teatrals, de dansa i de circ per a tota la família al Teatre Municipal de l’Escorxador.

El teatre arriba divendres de la mà de Punto y Seguimos, que presenten l’obra 'Los Sueños de Morfeo', teatre musical en castellà d’una companyia de l’escola d’arts escèniques Zona Making Of, creada el 2015. Les sessions programades tindran lloc a les 19.30 i a les 21.30 hores.
 
Dissabte és el torn del circ aeri amb l’estrena d’'En Motion', de la compañía Jisalom. A través de la comèdia, la tragèdia i el drama, l’obra transmet diverses emocions a través de la paraula, l’expressió del cos i de la música. Les actuacions están previstes a les 20.00 i a les 21.30 hores.
 
Diumenge, la Mostra d’Arts Escèniques complementa les actuacions culturals amb un taller d’introducció a la dansa familiar a càrrec de la ballarina i coreògrafa Marta Casals, recomanat per a infants de 3 a 6 anys, que tindrà lloc al matí. A la tarda també hi hauran diverses actuacions de dansa familiar, a càrrec de la mateixa ballarina. Per finalitzar, el cap de setmana la companyia Sake Teatre, sorgida del programa Sènior de la UdL, presenta al teatre de l’Escorxador una comèdia titulada 'Coberta núm.5'.
 
Prop d’una cinquantena de grups artístics lleidatans participen enguany en la 24ª Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa 'Fono', 11 de les quals participen per primer cop en aquesta iniciativa. La Mostra Josep Fonollosa, 'Fono' és la programació que acull els espectacles de les companyies de teatre, dansa, màgia, familiar, circ... de la ciutat de Lleida amb l’objectiu d’afavorir i estimular la creació escènica local, oferint un espai d'exhibició per a les seves produccions.
 
La Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa té una gran acollida entre les companyies lleidatanes i pràcticament tots els gèneres hi estan representats. Destaca el teatre (musical, familiar, comèdia, tragèdia, drama), la dansa (flamenc, oriental, urbana, contemporània, lliure) i també les noves dramatúrgies, la màgia, els pallassos i el circ, les improvisacions, els titelles, i la instal·lació escenogràfica, entre altres.


Comentaris

envia el comentari