Catalunya Diari

Arriba la desena edició del Ponent Roots Festival a Lleida

Presenten diverses propostes artístiques de qualitat i variades sempre amb el leitmotiv de la música negra

El que va començar quasi de manera accidental amb la celebració d'un primer concert sota el nom de Ponent Roots, arriba aquest 2021 a la desena edició. 10 anys apostant per apropar propostes artístiques de qualitat i variades sempre amb el leitmotiv de la música negra com a columna vertebral de cada una de les edicions celebrades.

Malgrat la finalització de les restriccions en l'oci nocturn i la música en viu en el moment d'iniciar aquesta edició tan especial que arriba en forma de desè aniversari, seguim com l'any passat apostant per una edició amb actuacions de mitjà format i proximitat, però que alhora ens permet gaudir de la música en viu de manera pròxima entre públic i artistes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Organitzant una edició on es dona prioritat a la qualitat i a la seguretat de dur a terme la millor edició en el marc actual.

Imatge del grup Extrano Weys
Arriba la desena edició del Ponent Roots Festival | LleidaDiari.cat

La implicació i l'aliança amb La Casa de la Música de Lleida

Aquesta edició no seria possible sense la implicació i l'aliança amb La Casa de la Música de Lleida, que des de l'any passat en plena pandèmia no va dubtar en sumar-se a fer possible la continuïtat del Ponent Roots en el moment més complicat per dur a terme arts en viu i seguint apostant per fer de Lleida un referent amb activitats i esdeveniments de primera qualitat, situant la nostra ciutat al mapa dels circuits musicals.

Per a la Casa de la Música de Lleida, aquesta col·laboració s'engloba dins la línia de projectes de participació i dinamització que pretén donar suport i treballar en xarxa amb iniciatives musicals ja existents al territori de Lleida i contribuir a la seva consolidació i projecció.


Comentaris

envia el comentari