Catalunya Diari

Diada dels Castellers de Lleida a la plaça de la Paeria

Diada dels Castellers de Lleida a la plaça de la Paeria| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Els Castellers de Lleida han celebrat aquest dissabte la seva Diada a la plaça de la Paeria descarregant un torre de 7, un 7 de 7 i un 5 de 7. Els lleidatans han estat acompanyats en la seva diada dels Bordegassos de Vilanova i dels Xiquets de Vilafranca. Les colles convidades han fet un 4 de 7 amb agulla, una torre de 7 i un 4 de 7, els Bordegassos, i una torre de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7 amb agulla, els Xiquets.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit a la diada i s’ha sumat a la pinya d’un dels castells lleidatans. Ros ha desitjat sort als de bordeus en les dos últimes jornades castelleres que faran a Terrassa i Mataró els pròxims caps de setmana, que clouran la seva temporada.

El cap de colla, Dani Rovira, ha explicat que la temporada ha estat positiva, en què han treballat amb gent nova i han recuperat castells de 8. De fet, han carregat 3 de 8 i dos torres de 8, que feia dos anys que no es carregava.

La jornada castellera ha començat amb el pilar de 4 caminant i ha acabat amb el bano de 5, que han estat acompanyats per les colles de Vilanova i Vilafranca.


Comentaris

envia el comentari