Catalunya Diari

Dibuixos a llapis del Turó de la Seu Vella, a la Fecoll

Dibuixos a llapis del Turó de la Seu Vella, a la Fecoll| Redacció - Fotografia: Missatges

 

La sala Manolo Calpe acull durant tot el mes de desembre l'exposició 'El Turó de la Seu Vella-Patrimoni dels Lleidatans', una mostra de dibuixos que ofereix la possibilitat de gaudir de racons molt familiars, alhora que permet apreciar detalls que l’artista ha sabut reflectir en cadascuna de les seves obres. 

L'autor de les il·lustracions és Fèlix Montagut, qui ha utilitzat una acurada tècnica, gràcies a l’ús de l’escaire, el cartabó, el retolador calibrat i el llapis. Montagut (Lleida, 1961) aconsegueix retratar a la perfecció el Turó des de diferents indrets de la ciutat de Lleida, i també des del mateix turó, amb un resultat colpidor. 
 
Fèlix Montagut és autor de diferents llibres on ha plasmat, tant les seves creacions com escrits de personalitats sobre el monument més emblemàtic de la ciutat. En concret, ja ha publicat 'La Seu Vella, a escaire i cartabó', 'Lleida, a escaire i cartabó', 'El Pla d’Urgell, a escaire i cartabó', 'El Turó de la Seu Vella, patrimoni dels Lleidatans' i el pròxim 4 de desembre presenta 'Cambrils, a escaire i cartabó', a la sala d’actes de l’esmentada vila.
 
L'exposició es pot visitar al carrer Obradors, 2, de 09.30 a 13.00 hores i de 17.30 a 21.00 hores. L'entrada és lliure.


Comentaris

envia el comentari