Catalunya Diari

Duel d’actrius al Teatre de La Llotja de Lleida a la versió del clàssic de Federico García Lorca «Bodas de Sangre»

L’espectacle, produït per la Perla 29, ofereix música en directe creada per Joan Garriga, líder de la Troba Kung-Fú

El Teatre de La Llotja de Lleida acollirà el pròxim diumenge 15 d'abril a les 19.00 hores la representació del clàssic de Federico Garcia Lorca «Bodas de Sangre» en la versió d'Oriol Broggi. L'obra permetrà veure el duel interpretatiu entre les actrius Clara Segura i Nora Navas, en un repartiment de luxe que completen Ivan Benet, Anna Castells, Pau Roca i Montse Vellvehí. L'espectacle oferirà música en directe creada per Joan Garriga, fundador de la Troba Kung-Fú, i que interpretarà acompanyat de Marià Roch i Marc Serra. Broggi agafa com a base el text de Lorca per presentar un poema ple de ritme i música, en el qual es barregen les entrades i sortides d'actors i personatges, que reinterpreta l'obra del poeta i creador andalús sense deixar de ser fidel a l'original. 

Fotografia de l'espectacle «Bodas de sangre»
Fotografia de l'espectacle «Bodas de sangre» | Bito Cels

Produïda per la Perla 29, «Bodas de Sangre» és una reflexió sobre els grans temes universals, com la vida, la mort i l'amor, a partir de les tradicions i símbols i uns personatges abocats a la tragèdia. «Bodas de Sangre» és també una obra sobre les dones, protagonitzada per dones. L'espectacle tanca la trilogia andalusa de Lorca, de la qual també formen part «Yerma» i «La casa de Bernarda Alba».

En aquest cas, la versió de Broggi permetrà el duel escènic entre Clara Segura i Nora Navas, que interpreten els papers de la mare i la núvia. Creada per Oriol Broggi i Carlota Subirós, la Perla 29 és un centre d'arts escèniques nascut a Barcelona l'any 2002. Des de llavors, s'ha posicionat com una plataforma de creació i gestió d'espectacles que aposta pel teatre de repertori basat en els clàssics, però apropant-se a nous llenguatges escènics i presentant noves veus de la dramatúrgia catalana.


Comentaris

envia el comentari