Catalunya Diari

El Camarlenc ja recull les cartes dels infants de Lleida

El Camarlenc ja recull les cartes dels infants de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

El Camarlenc ha iniciat aquest dimecres la seva ruta per recollir les cartes que els infants de Lleida han escrit al Ses Majestats els Reis d’Orient. El patge reial ha visitat la Biblioteca Pública de Lleida i les Associacions de Veïns d’Instituts-Sant Ignasi, d’Universitat de l’Escorxador de Montcada i de Balàfia. Els nens i les nenes han esperat amb ganes l’arribada del Camarlenc per trametre-li la seva carta i els desitjos per al nou any.

La ruta de l’emissari reial continuarà el cap de setmana i dilluns pels diferents barris de la ciutat perquè els infants puguin fer-li arribar els seus escrits. L’última parada serà dilluns, dia 4 de gener, a la Paeria, on el Camarlenc i els seus ajudants acabaran d’omplir els sacs amb les cartes dels més menuts per fer-les arribar als Mags d’Orient.

La Cavalcada dels Reis Mags tindrà lloc el dimarts, dia 5, quan Ses Majestats arribaran a l’estació Lleida-Pirineus a les 17.30 h per iniciar a continuació el recorregut pels carrers de la ciutat, amb la comitiva de carrosses i comparses. Els nens i les nenes poden conèixer les carrosses que acompanyaran els Reis a Cucalòcum i també poden participar en la iniciativa 'Fem un clic pels Reis!', enviant un petó o una salutació en forma de foto que es projectarà en una de les carrosses de la rua per rebre als Reis.

Com a novetat prèvia a la celebració de la cavalcada, s’ha de recordar que enguany la Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Lleida, amb el suport del Banc dels Aliments, ha impulsat la iniciativa solidària que consisteix en la recollida d'alimentació infantil per atendre les necessitats de les famílies amb problemes econòmics. Així, les persones que vulguin col·laborar poden fer les seves aportacions en les caixes que hi haurà en la majoria d'associacions de veïns de la ciutat que visitarà el Camarlenc i també a la Paeria i al Cucalòcum.


Comentaris

envia el comentari