Catalunya Diari

El Centre d’Art La Panera rep el premi ACCA a la trajectòria

El Centre d’Art La Panera rep el premi ACCA a la trajectòria| Redacció - Fotografia: Centre d'Art La Panera

 

El Centre d’Art La Panera de Lleida ha rebut el premi ACCA a la trajectòria, que atorga l’Associació Catalana de Crítics d’Art. L'acte va tenir lloc aquest dijous al vespre a l'Auditori del MACBA a Barcelona. El guardó el van recollir la regidora de Cultura de Lleida, Montse Parra, i la directora del centre, Glòria Picazo.

Parra va agrair “el reconeixement a la tasca duta a terme per l’equip de la Panera des de la seva creació, que suposa un reconeixement a l’aposta de l’Ajuntament de Lleida per la divulgació de l’art contemporani des de l’ àmbit municipal. Aquesta voluntat, integrada dins les diferents polítiques impulsades des de la regidoria de Cultura de la Paeria, ha permès ha situar el Centre d’Art de Lleida com a un dels referents del país”.
 
L’any 2006, el Centre d’Art La Panera ja va rebre un premi per haver reeixit a programar un conjunt d’activitats i publicacions, havent assolit, en un període de temps molt curt, una important projecció, al mateix temps que havia consolidat a Lleida una plataforma que permet als artistes desenvolupar nous i engrescadors projectes.


Comentaris

envia el comentari