Catalunya Diari

El Circ Històric Raluy ofereix el seu nou espectacle a Tàrrega del 2 al 5 de febrer

Un total de sis funcions que es podran veure en l'envelat que s'ha alçat a la plaça de l'Hort del Barceloní

El regidor de Cultura, Raül Palacios, i els Amics del Circ de Tàrrega han donat la benvinguda al Circ Històric Raluy | LleidaDiari.cat

El Circ Històric Raluy desembarca a Tàrrega del 2 al 5 de febrer oferint sis funcions del seu nou espectacle titulat Fortius. Es tracta d'una de les companyies referents a Catalunya, la qual proposa a l'espectador un viatge enrere en el temps cap a les arrels del circ més clàssic i genuí. L'envelat, l'escenografia de la pista i les caravanes restaurades també remeten al món nostàlgic del circ, gairebé com si fos un museu. La troupe aglutina una cinquantena d'artistes i tècnics. Destaquen els números d'equilibris, acrobàcies i la comicitat dels pallassos Globo, Francis Billin i Bobylev, habitual del Festival de Circ de Montecarlo.

  

  

El regidor de Cultura, Raül Palacios, ha donat aquest dijous la benvinguda al Circ Històric Raluy, el qual ha alçat el seu envelat a la plaça de l'Hort del Barceloní, una cèntrica ubicació que podria afavorir l'assistència de públic. D'altra banda, Palacios ha posat en valor el circ «com una expressió cultural vigent que s'ha de preservar». L'edil ha agraït també que la companyia organitzi visites guiades per a escolars apropant el món del circ als més joves. També ha reconegut l'esforç dels Amics del Circ de Tàrrega per portar fins a la capital de l'Urgell les propostes més interessants del gènere. Val a dir que els abonats de la Temporada de Teatre de Tàrrega poden adquirir dos entrades al preu d'una.  
 
Les funcions del Circ Raluy a Tàrrega són: 
- Dijous 2 de febrer: 18.30 hores (dia de l'espectador)
- Divendres 3 de febrer: 18.30 hores
- Dissabte 4 de febrer: 17.00 i 19.30 hores
- Diumenge 5 de febrer: 12.30 i 18.00 hores


Comentaris

envia el comentari