Catalunya Diari

El Club Banyetes estrena Plutó, el seu nou musical

El Club Banyetes estrena Plutó, el seu nou musical| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà el proper 24 d'abril l'estrena de Plutó, el 'musical malèfic'. En l'espectacle, Plutó, el príncep de l'Inframón, voldrà espatllar la Festa Major de Lleida i exterminar el Club Banyeres, per la qual cosa demana ajuda als genis del Morter Meravellós, Aflio, Greta i Geli, que intentaran que la Colla del Banyeres acabi els dies a l'Aplec, tomba dels caragols.

El Club Banyetes també ha preparat un ampli ventall d'activitats lúdiques i culturals per a les properes setmanes, que faran les delícies de petits i grans.
 
Una altra de les novetats és un nou conte del Club Banyetes, per aquest Sant Jordi 2016, que conté també un CD amb música del musical. El Caragol Banyetes, l’Eureka, el Plutó i altres personatges signaran el llibre la propera diada literària, durant tot el dia, a la Plaça Paeria.
 
Una altra de les activitats programades serà el concert de Festa Major, que tindrà lloc el 8 de maig, també als Camps Elisis.
 
Finalment cal recordar que aquest diumenge té lloc als Camps Elisis la Festa del Banyetes, de les 16.00 a les 20.00 hores.


Comentaris

envia el comentari