Catalunya Diari

El cor Veus.kat presenta Styles.Pop&Gospel! a l’Auditori Municipal Enric Granados

El cor Veus.kat presenta Styles.Pop&Gospel! a l’Auditori Municipal Enric Granados| Redacció - Fotografia: veus.kat

 

El cor Veus.kat presenta dissabte a l’Auditori Municipal Enric Granados el concert Styles.Pop&Gospel!. El repertori de l'actuació ofereix un viatge pels millors temes del gospel i el pop. A la màgia d’aquestes peces musicals, se sumaran espiritualitat i vitalitat amb ritmes de funk i blues. 

Cançons de sempre com 'Proud Mary', 'Mamma mia', 'It's Raining Men', 'Ramalama Ding Dong' o 'Ain't No Mountain High Enough' traduides totes al català i versionades de manera personal donaran un estil diferenciat a les pròpies de Gospel.
 
El concert compta enguany amb la participació del Cor Jambatàn del col·legi Claver i de l’artista i ballarina de Llengua de signes Merche Chacón. L’entrada, que val 10 euros, es pot adquirir a la taquilla de l’Auditori (de 17.30 a 20.30 hores) o online al web del mateix Auditori.
 
Veus.kat neix a partir d’un grup de persones de Lleida amb un nexe comú: el cant coral, en especial el gospel. Veus.kat pretén encabir no només l’estil gospel, sinó també altres alternatius als habituals relacionats amb el jazz, la música moderna, músiques del món...
 
El concert s’emmarca en el programa de la Festa Major de Lleida 2016.


Comentaris

envia el comentari