Catalunya Diari

El Festival de Música Antiga conclou aquest cap de setmana amb tres concerts de La Ritirata

El Festival de Música Antiga conclou aquest cap de setmana amb tres concerts de La Ritirata| Redacció - Fotografia: FeMAP

El Festival de Música Antiga dels Pirineus, FeMAP, conclou aquest cap de setmana la seva 6a edició després de gairebé dos mesos de la seva inauguració. Els tres concerts que La Ritirata a Escaldes-Engordany (dijous 25), la Seu d'Urgell (divendres 26) i Alp (dissabte 27) posaran punt i final al FeMAP 2016.

En total, s'hauran celebrat 43 concerts pel Pirineu de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord. Per la quantitat de concerts i extensió territorial, el FeMAP és el festival de música antiga de major magnitud de tot Europa.

Des de la primera edició, l'any 2011, en què hi van participar 10 municipis, s'han multiplicat pràcticament per tres les localitats que acullen aquesta proposta de música antiga d'alt nivell. En aquesta edició s'han afegit al FeMAP el municipis de Salàs de Pallars, Vilaller, Vall de Boí, Riner, Llívia i Organyà.

De l'1 de juliol i fins al 27 d'agost s'han pogut escoltar 17 formacions musicals diferents provinents de Catalunya, Galícia, Andalusia, Madrid, País Valencià, Euskadi, Itàlia i França.

En aquesta edició, han exhaurit les entrades els concerts d'Amat Santacana i Eloi Fuguet a Llívia i Riner, Clus Trobar a Organyà, Qvixote Quartet i Carles Canut a Vall de Boí, Raquel Andueza als tres concerts de Sort, Estamariu i Ordino, Musica Reservata a Guardiola de Berguedà i a Bòssot, l'Ensemble O Vos Omnes a Sant Joan de les Abadesses, Salàs de Pallars i la Seu d'Urgell, Acadèmia 1750 a la Seu d'Urgell i a Paüls de Flamisell i Rafael Ruibérriz i Alfonso Sebabstián a Sort i a l'Alt Àneu.


Comentaris

envia el comentari