Catalunya Diari

El Festival Musiquem Lleida amplia fronteres i arriba fins a Artesa de Segre i Sidamon

El Festival Musiquem Lleida amplia fronteres i arriba fins a Artesa de Segre i Sidamon| Redacció - Fotografia: Coral Shalom

 La coral Shalom organitza la vuitena edició d'aquest festival, en el que participaran vuit conjunts de diferents estils. El trio QuinDuo Witt-Rizzotto oferirà la primera actuació. Serà un homenatge als poetes Salvador Espriu, Joan Maragall i Miguel Hernández, que es podrà veure a la plaça de la Paeria i a l’IEI aquest divendres a la tarda, en dues sessions.
 
El programa del Musiquem Lleida es completa amb la Brass Band B120, el cor femení Voxalba, el Cor de Cambra Anton Bruckner, el trio femení Opera Obsession, la cantant llatinoamericana Rosa Sánchez, el conjunt aragonès Olga i los Ministriles, el quartet de saxòfons Octavia, el quartet de guitarres Terpsícore i el duo de violí i piano Baloglú-Sikorskaya. El concert de cloenda anirà a càrrec de la Coral Shalom, del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Serà aquest diumenge, a les 19.00 hores, a l’Auditori Enric Granados.
 
Aquest any també es faran representacions a Artesa de Lleida (dissabte dia 5 a les 19.00 hores, al Teatre municipal) i a Sidamon (dissabte dia  a les 19.00 hores a la Sala de ball).
 
El següent cap de setmana es faran dues representacions més de la Coral Shalom i el Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados. Aquestes es durant a terme el dissabte 12 d'octubre a les 19.00 hores a l'Església Parroquial d'Alcoletge, i el diumenge a les 18.00 hores a l'Església Parroquial de Torrefarrera.


Comentaris

envia el comentari