Catalunya Diari

El flamenc de Manuel Romero i Amparo Piñol, a l’Auditori Municipal Enric Granados

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acull aquest divendres a les 20.30 hores un concert de flamenc del guitarrista Manuel Romero i la pianista Amparo Piñol. L’actuació, que forma part del Cicle de Música de Cambra, combina la interpretació de peces d’autors destacats com M. Monge, P. De Lucia i P. Peña.

Manuel Romero és un guitarrista que ha participat en diferents certàmens internacionals com el Festival Auslandskulturtage de Dortmund, el Festival de Música Ètnica de Bochum i el Festival de Flamenc Ciutat Vella de Barcelona. També ha actuat en diversos països europeus i d’Amèrica Llatina, i ha col·laborat en l’enregistrament de CDs de recitals de guitarra i temes de pel·lícules.
 
Per la seva banda, Amparo Piñol és diplomada en Piano pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona però ha tingut un aprenentatge molt divers que li ha aportat coneixements de composició musical. Estrena les seves primeres peces en el marc del Festival Pontino però, en la seva trajectòria professional, destaquen especialment ‘Infrasounds’ a l’Ateneu Barcelonès, ‘Tango Zoilo’ i ‘Mitah’ per a dos pianos. Aquest 2015 està prevista l’execució de la seva peça més recent ‘Suite Manga’ per a marimba i vibràfon.
 
El proper dissabte, 18 d’abril, el flamenc tornarà a l’Auditori a través de la cantautora Manuela Cordero i el guitarrista Manuel Herrera.
 
Les entrades per aquestes actuacions ja es poden adquirir a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores.


Comentaris

envia el comentari