Catalunya Diari

El grup lleidatà Koers tanca la gira aquest dissabte al Cafè del Teatre

El grup lleidatà Koers tanca la gira aquest dissabte al Cafè del Teatre| Redacció - Fotografia: Koers

 

El grup lleidatà Koers tancarà aquest dissabte, dia 19 de novembre, la gira del seu primer disc 'Unity in Diversity' al Cafè del Teatre, a partir de les 22.30 hores. La formació acaba aquest primer cicle al mateix lloc on van començar, amb un sold out en la presentació del disc el 16 de maig. Serà una nit rodejada d'amics com els selectors Ponent Roots, qui passejaran els seus vinils de música negra, soul i reggae per tancar el que apunta a ser una llarga nit.

La jove banda lleidatana vol repetir les cues que es van formar el 16 de maig el Cafè del Teatre de Lleida on Koers va presentar el seu primer 'EP Unity in Diversity', aconseguint un sold out. Mai una banda lleidatana aconseguia omplir aquesta mítica sala en la presentació del seu primer disc, però la història de Koers, es d'aquelles que s'han de viure per creure. Dos anys de vida, un centenar de concerts i més de 100.000 visualitzacions de les seves cançons a les xarxes socials de gent d’arreu del món els fa posar un punt i seguit amb aquest concert de fi de gira, per agafar energies en la gravació del seu nou projecte per aquesta nova temporada.
 
El dissabte serà una nit molt especial; la banda cantarà tant les cançons del seu primer EP, com les famosos Live Sessions i altres sorpreses.
 
Koers es consagra com la banda revelació de l'escena lleidatana amb tan sols dos anys de vida i un EP sortit al maig d'aquest any que els ha obert les portes a tocar més de 70 concerts en menys d'un any, passant per importantissim festivals com la Terrasseta Reggae, RototomSunsplash, Sam Sam, Submarino Summer Festival, 2 zona Reggae ... compartint escenari amb grups nacionals i internacionales com Dr. Ring Ding (Alemania), Maroon Town (UK), Lyricson (Guinea), CaribbeanDandy (Japó); Boikot, La Gossa Sorda, Aspencat, Doctor Prats, Buhos...
 
La jove banda que mescla estils com el calipso, new wave, dub, pop, rock pero sempre passat per un filtre reggae marca de la casa porta una projecció vertiginosa tant cap a escenaris nacionals com internacionals. A més a més ha aconseguit ser un fenòmen a les xarxes socials gràcies a les seves peculiars Live Sessions arribant a un total de 100.000 reproduccions a la seva pàgina de facebook i al seu canal de youtube. A les Live Sessions hi trobem versions de cançons que han fet història com 'Walking on the moon' d'Sting; 'I shot the sheriff', de Bob Marley; 'I wish you were here', de Pink Floyd; 'Hotel California', dels Eagles; 'Mr Tambourine Man', de Bob Dylan; 'Come together', dels Beatles i 'Feeling good', de Nina Simone. 
 
Actualment ja estan treballant en el seu nou disc, que aquest cop contarà amb més cançons, cantades tant en català, castellà com anglès. Varies discogràfiques de repercussió nacional i internacional s’han vist interessades en el seu projecte, actualment la banda està en negociacions. Tot i el vertigen d’aquests darrers mesos la banda intenta mantenir la calma i seguir treballant dur com diu el seu cantant Kelly Ogbebor: "Tenim moltes ganes de seguir somiant, creiem molt en aquest projecte i estem molt contents del interès de tant gent, però seguirem treballant dur per tocar cada cop més i davant de més gent. Lo més important per nosaltres es transmetre un missatge, i amb la música trencar fronteres".


Comentaris

envia el comentari