Catalunya Diari

'El llac dels cignes' obre la nova temporada del Teatre de la Llotja

'El llac dels cignes' obre la nova temporada del Teatre de la Llotja| Redacció - Fotografia: Teatre de la Llotja

La prestigiosa companyia Russian Classical Ballet porta al Teatre de la Llotja un dels ballets clàssics més coneguts i aplaudits a tot el món: 'El llac dels cignes'. El ballet clàssic per excel·lència de tots els temps arriba a Lleida aquest dijous, a les 21.00 hores, per donar el tret de sortida a la nova temporada del Teatre de la Llotja que correspon al semestre gener-juny d’aquest 2016.

Opera prima de Txaikovski, 'El llac dels cignes' és una captivadora història d’amor, traïció i triomf del bé sobre el mal. Narra la història de l’Odette, una jove víctima de l’encanteri del terrible bruixot Von Rothbart, que la converteix en cigne durant el dia i només adopta la forma humana durant la nit. Tan sols una autèntica declaració d’amor la podrà alliberar de la maledicció.

Una producció clàssica amb una magnífica escenografia, un vestuari enlluernador i un cos de ball excel·lent, format per un elenc d’estrelles de la dansa internacional liderat per Evgeniya Bespalova.

Una programació àmplia i variada
La programació del nou semestre és àmplia i variada, oferint diferents gèneres i estils, i es caracteritza per portar grans noms de l’escena teatral d’arreu de l’estat. A més de 'El llac dels cignes', de la Russian Classical Ballet, al febrer comença el teatre amb l’obra 'Olivia y Eugenio', protagonitzada per Concha Velasco.

Al març destaca la nova gran producció del Mag Lari, 'Ozom', destinada a tots els públics, i el 'Ser-ho o no' amb el gran Josep Maria Flotats. Carlos Latre serà l’encarregat de portar el toc d’humor a aquest mes amb el seu xou '15 años no son nada'. La música serà protagonista amb Vanesa Martín, que arriba per oferir un concert en el marc de la seva gira 'Crónica de un baile'. També hi haurà el 'Festival Clan ¡Ven a mi cumple!', per als més menuts, un gran espectacle amb els personatges més estimats del canal Clan per celebrar els seus deu anys de diversió i fantasia. Pocoyó, Eli i Pato, Caillou i la seva àvia, l’abella Maya, Willy, Heidi o Zak de Sendokai seran alguns dels convidats a aquesta festa d’aniversari, que conduiran els Lunnis. Al llarg d’aquests anys, el canal infantil de RTVE ha creat grans personatges molt estimats per milions de nens que podran acompanyar-los en la seva festa.

A l’abril se seguirà amb més música d’actualitat, amb una artista revelació, Rozalén. Després, els amants de Pink Floyd podran gaudir de l’espectacle simfònic, 'Pink Floyd Symphonic', que es farà el dia 10. L’obra 'Terra baixa' i Lluís Homar, aclamada per públic i crítica, es podrà veure el dia 16. I el mes d’abril també tindrà grans noms com Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes, que presentaran 'Viejóvenes', i Ara Malikian, que torna a repetir escenari després del gran èxit obtingut al novembre en aquest teatre. El mes s’acabarà amb l’òpera més estimada de Puccini, 'Madama Butterfly'.

S’ha de recordar que s’han tornat a posar a la venda abonaments i descomptes especials:
- Pack teatre i màgia 5 / 4 / 3 i 2 espectacle. Els descomptes van del 25 al 10% i són aplicables a les obres: 'Olivia y Eugenio', 'Ser-ho o no', 'Terra baixa” i Lluís Homar, 'Atchúusss!!!' i Mag Lari

- Tarifa familiar menors de 16 anys. Entrades a preu reduït per a compres familiars amb menors de 16 anys de l’òpera 'Madama Butterfly'. Compra exclusiva a taquilla.

Les entrades són a la venda a la web del Teatre de la Llotja; a la taquilla, de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores, i a l’Oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major, 31 bis.Comentaris

envia el comentari