Catalunya Diari

El Mercat de Santa Llúcia inicia la campanya de Nadal

El Mercat de Santa Llúcia inicia la campanya de Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Mercat de Santa Llúcia ha obert la campanya dels mercadets de Nadal que tradicionalment s’instal·len a Lleida amb motiu d’aquestes dades. Ho ha fet aquesta dissabte, a la plaça Cervantes, amb les parades, on s’hi poden trobar figuretes de pessebre, llums i complements nadalencs, arbres de nadal i altres ornaments fets amb vesc i altres productes naturals.

Els paradistes s'intal·laran en aquest punt fins al proper 24 de desembre, amb un horari ininterromput, de 10.00 a 20.30 hores.
 
El divendres 16 de desembre està previst que s’inaugurin altres dos mercats: El dels Artesans, a la plaça de la Catedral, que romandrà obert fins al 5 de gener, i el de Nadal, amb les habituals parades amb articles per regalar, que arrencarà el mateix dia fins al 8 de gener, al carrer Pi i Margall, al costat de l’Auditori Municipal Enric Granados. Ambdós mercats tindran el mateix horari. Obriran tots els dies, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores.
 
Per altra part, el Mercat de l’Hort a Taula té una presència especial durant el Nadal. El que s’ubica a la plaça de Sant Joan mantindrà el primer diumenge de mes i celebrarà una edició especial els dies 17 i 18 amb motiu d’aquestes festes.


Comentaris

envia el comentari