Catalunya Diari

El Museu de l’Aigua programa nous tallers sobre creativitat i reutilització

El Museu de l’Aigua programa nous tallers sobre creativitat i reutilització| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Museu de l’Aigua de Lleida ha programat per als propers mesos un cicle de quatre tallers sota el nom de 'Tallers creatius', basats en el reciclatge de les ampolles d’aigua a partir de la creativitat i els treballs manuals. L’objectiu és partir de la reutilització per generar nous productes i fomentar la imaginació.

Els tallers tindran lloc els dissabtes a la tarda.
 
El calendari previst és:
- Dissabte 28 de gener, a les 18.00 hores, el primer taller, 'Anells màgics', on es faran joies.
 
- Dissabte 18 de febrer, a les 18.00 hores, el segon taller, 'Paisatges de conte', on es treballarà el dibuix i la pintura, per crear decorats on situar contes i històries per a infants.
 
- Dissabte 11 de març, a les 18.00 hores, el tercer taller, 'Animals fantàstics', on es crearan personatges animals de formes i colors sorprenents.
 
- Dissabte 1 d’abril, a les 18.00 hores, el quart taller, 'Joguines que no ho semblen', on es reaprofitarà objectes per crear joguines i estimular la imaginació.
 
El cicle clourà amb una activitat especial durant la Festa Major de Lleida, que consistirà en un contacontes, a partir dels materials creats pels infants en els diversos tallers. Es durà a terme el dissabte 13 de maig, a les 18.00 hores.
 
Els tallers estan adreçats a nens i nenes de 5 a 9 anys i tindran lloc al campament de La Canadiense. El preu és d’1 euros per taller per al material. Cada infant es pot inscriure a un o més tallers.


Comentaris

envia el comentari