Catalunya Diari

'El Petit Príncep' dóna el tret de sortida als espectacles familiars de Nadal al Teatre de la Llotja

'El Petit Príncep' dóna el tret de sortida als espectacles familiars de Nadal al Teatre de la Llotja| Redacció - Fotografia: 'El Petit Príncep'

L'oferta de Nadal del Teatre de la Llotja està marcada pels espectacles de caràcter familiar, adreçats a tots els públics. Entre el dissabte 17 de desembre i el divendres 30, el teatre acollirà quatre representacions: un musical, un concert, un 'show' de clown i un espectacle de titelles.

Àngel Llàcer, Manu Guix i la Perla 29 són els encarregats d'iniciar les representacions nadalenques amb el musical 'El Petit Príncep', que es representarà aquest dissabte, dia 17 de desembre, en dos sessions (a les 16.30 i a les 19.00 hores). En aquesta ocasió, la història clàssica de Saint-Exupéry està explicada d'una forma totalment diferent. L'espectacle combina música, cançons, intèrprets, so de 360º i una escenografia formada per mappings, projeccions i animacions.

El musical, que ja han vist més de 130.000 persones, transportarà l'espectador a llocs tan insòlits com el desert o l'asteroide B 612. 'El Petit Príncep' és un espectacle pensat per als nens que farà reviure als adults el món únic de l'autor francès.

Nova versió de les nadales més populars
El diumenge, dia 18 de desembre, tornen les nadales més populars de la mà del cor l'Orfeó Lleidatà i del mestre Pedro Pardo. A partir de les 19.00 hores, els cantaires tornaran a interpretar per tercera vegada noves versions de les nadales més populars.

En aquesta ocasió, el cor de l'Orfeó s'ha vist obligat a 'raptar' al mestre Pardo, que es negava a tornar a representar les cançons. Finalment, obligat pels seus, dirigirà l'obra. El final de l'enigma es podrà veure el pròxim diumenge al Teatre de La Llotja de Lleida.

La batalla de paper d'una de les companyies de 'clown' més internacionals
Mimirichi, una de les companyies més importants de teatre infantil d'Ucraïna, i una referència internacional en l'àmbit del 'clown', porta a Lleida el seu espectacle 'Paper World', un 'show' que uneix la màgia, la pantomima i el gest. Aquests idiomes universals els hi han permès als tres pallassos ucraïnesos recollir premis arreu de festivals de tot el món.

A 'Paper World', els 'clowns' mostraran la seva habilitat per transformar el paper usat en tot tipus d'objectes, donant peu a una sèrie de gags plens d'emoció. L'espectacle, ideal per a nens i adults, es podrà veure el dilluns 26 de desembre a les 19.00 hores.

Un espectacle de titelles en una botiga de vetes i fils
Una botiga de vetes i fils que està a punt de tancar és el punt de partida de l'obra 'Un nou vestit nou', on la companyia lleidatana Xip Xap presenta el divendres 30 de desembre a les 18.00 hores un espectacle de titelles farcit de cançons, humor i rumba. Els treballadors de la botiga interpretaran una versió de l'obra 'El vestit nou de l'emperador'.

'Un nou vestit nou' arriba de la mà de la companyia lleidatana Xip Xap, especialitzada en l'animació musical, el teatre de carrer i per a nens i joves. La companyia ha dirigit, produït, elaborat, coordinat o interpretat més de 60 espectacles de titelles, pallassos, animació, teatre o performances.

Les entrades per aquests espectacles ja estan a la venda i es poden adquirir a www.teatredelallotja.cat; a la taquilla del Teatre de la Llotja, de dilluns a dissabte, de 17.00 a 21.00 hores; i a l'Oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major, 31bis de Lleida.


Comentaris

envia el comentari